Haberler

Eskişehirspor Kulübü Teknik Direktörü Sağlam Açıklaması

Eskişehirspor Kulübü Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, " Eskişehirspor'un tekrar, efsane günlerine dönmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Sağlam, Eskişehir Yöneticiler Derneği'nin (ESYÖNDER) bir otelde düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada, "Biz de artık Eskişehirli olduk. Dolayısıyla bundan sonraki dönemde hem şehrimizin tanıtımı açısından hem de Eskişehirspor'un tekrar eski efsane günlere dönmesi için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Eskişehir'de yaşayan herkesin Eskişehirspor'a destek olması gerektiğine dikkati çeken Sağlam, şunları kaydetti:

"Şehir takımlarında bu işi bir kent hareketi haline getiremezsek, başarının gelmeyeceğini ben çok iyi biliyorum.O yüzden başarı için herkesin bu işin bir kenarından tutması gerekiyor. Ben hepinizin bu konuda destek olacağınıza inanıyorum. Ligler başladıktan sonra en kısa zamanda hepimizin istediği, özlediği başarıları yakalayacağız."

ESYÖNDER Başkanı Halil Çankaya da dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri arasındaki ilişkiyi güçlendirmek, kamu kaynaklı sorunları daha kısa zamanda ve kolayca çözmek, özel sektör kuruluşlarının yöneticileri ile işbirliği yaparak, ülkenin kalkınma hızına, ivme kazandırmayı amaçladıklarını anlattı.

Konuşmaların ardından Sağlam, futbolcuların imzalarının yer aldığı takım formasını Çankaya'ya hediye etti.

Programa, Eskişehir Vali Yardımcıları Ömer Faruk Günay, Günhan Yazar, İsmail Küreci ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen, İl Müftüsü Niyazi Ersoy, il müdürleri, kamu ve özel kurumların yöneticileri ve iş adamları katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Ertuğrul Sağlam Halil Çankaya Eskişehirspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title