Haberler

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan: İyi Bir Savunma Yaptık

Güncelleme:

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, UEFA Tahkim Kurulu'na iyi bir savunma verdiklerini söyledi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, UEFA Disiplin Komitesi'nin 2011 yılındaki 'Şike Davası' kapsamında açtığı soruşturmayla ilgili İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA Tahkim Kurulu'na iyi bir savunma verdiklerini söyledi.

Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, UEFA Tahkim Kurulu'ndaki duruşmaya kendisiyle birlikte 2'inci Başkan Ahmet Yalçın, kulüp CEO'su Mehmet Çetin, kulüp avukatlarından Oytun Süllü ve İsviçre'den avukat Alexis Schoeb'in katıldığını belirtti. Savunmalarını UEFA Tahkim Kurulu'na verdiklerini söyleyen Hoşcan şunları kaydetti:

"Gayretimiz kulübümüzün ceza almasını önlemektir. Bu süreci cezasız sonuçlandırmayı hedefliyoruz. İyi bir savunma yaptık. Bizim açımızdan iyi geçti. Yapılabilecek en iyi savunmayı yaptığımızı düşünüyoruz. Kulübümüzün ceza alması için somut bir olay yok. Tahkim kurulunun kararı hafta sonuna kadar açıklanacaktır. Bu kararı bekleyeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Mesut Hoşcan İsviçre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title