Haberler

Eskişehirspor - Galatasaray Maçının Ardından

Eskişehirspor - Galatasaray maçının ardındanEskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba Oyuncularımı kutluyorumGalatasaray Teknik Direktörü Riekerink Benim kişisel düşüncem ilk 4'e gireceğimize inanıyorumEskişehirspor'un kendi sahasında Galatasaray'ı 4-3 yendiği maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Eskişehirspor - Galatasaray maçının ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba Oyuncularımı kutluyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink Benim kişisel düşüncem ilk 4'e gireceğimize inanıyorum

Eskişehirspor'un kendi sahasında Galatasaray'ı 4-3 yendiği maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Jon Olde Riekerink yenilgiye üzüldüklerini söyleyerek şöyle konuştu

Çok üzücü bir skor. Biliyorsunuz bir hedefimizi var herkes için açık bir hedef. Normalde bizim kafamızda bu hedefe gitmek için birinci gündü, birinci maçtı. Bu maçı alarak hedefimize adım adım ilerleyecektik. Ama ne yazık ki kötü bir başlangıç yaptık. Eğer maça bakarsanız ilk 20 dakika iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Golü attıktan sonra pozisyonlarımızı kaybettik. Pozisyonlarımızın dışına çıkmaya başladık. Eskişehirspor bu geçişleri iyi değerlendirdi. Hoca değişiklikleri biliyorsunuz çok çabuk etki göstermez. Tam takım olarak ben göreve geldikten sonra 4 antrenman yaptık. Geçmişe girersek benim geçmişle ilgili konulara girmem lazım. O dönemde ben yoktum. Onla ilgili yorum yapmam çok doğru olmaz. Ben takımımdaki oyuncularıma güveniyorum, onların kalitelerine güveniyorum. İyi işler yapacağımıza, iyi yönde ilerleyebileceğimizi ve hedefimize ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Takımın içinde gayet kaliteli oyuncular var. Futbolun bazı temel kuralları var, onların üzerine gitmemiz lazım. Onları biraz daha iyi hale getirmemiz lazım. Benim kişisel düşüncem ilk 4'e gireceğimize inanıyorum. Oyuncularla ilgili kötü bir düşüncem yok. Emre'yi biraz orta sahaya forvetin arkasına çekerek orta sahayı elimize almaya çalıştık. Ama dürüst olmak gerekirse o zamana kadar da epey bir pozisyon verdik. Çok pozisyona girdiler. Orta sahanın hakimiyetini kaybettik. Donk'un bugün gösterdiği performanstan memnunum. Kötü olduğunu düşünmüyorum. Ama burada odaklanmamız gereken kişisel olarak herkesin bireysel defansını daha ileriye götürmesi lazım.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da galibiyete sevindiklerini ifade ederek şunları söyledi

İnanılmaz güzel, keyifli goller attık. Savunmada da çok kötü goller yedik, inanılmaz kötü goller yedik. Böyle büyük bir takıma iki kez mağlup duruma düşüp oyuna çevirebilmek her takımın yapabileceği bir şey değil. Oyuncularımı kutluyorum. İnanılmaz istekli ve tempoluydular. Biz bir şeyleri bir yerlerden başlatmak zorundaydık. Böyle büyük bir takımı yenerek başlatmak bizi öne itecektir. Ama daha öncede söylediğim gibi bu bir şeyin sonu değil. Önümüzde 7 tane maçımız var. Çok iyi hazırlanmamız lazım. Bir beri yakalamamız lazım. İçeride futbolcu arkadaşlarımla da konuştuk. Bu bir karşılaşmaydı ve bitti. Şimdi önümüzdeki Osmanlı maçı bizim için çok önemli. Ondan sonra oynayacağımız maçlar önemli. Arkadaşlarımı kutluyorum, taraftarlarıma da teşekkür ediyorum. Biz bir inanç köprüsü oluşturmazsak birbirimizin arasındaki diyaloğu arttırarak devam ettirmezsek bu işler çok zor. Çünkü başka sorunlarımız da var. Oyuncularım bununla ilgili bana çok iyi mesajlar verdiler. Sahadaki mesajları da iyiydi ama soyunma odasında da verdiler. Hemen yarın çalışmalara başlayacağız. Son 3 haftaki durumlara bakarsanız ligde en çok gol pozisyonuna giren takım biziz. Bursa maçında 8-9 pozisyona girdik, Akhisar maçında bir o kadar girdik. Bir Kayseri maçında çok az gol pozisyona girdik. Gerçekten Galatasaray maçında bunu kimse beklemez. Hiçbir antrenör beklemez. Onlar da sıkıntılı bir süreç atlatıyorlar. Kısa sürede aşarlar diye düşünüyorum ve onlara da başarılar diliyorum. Çok basit gol yiyoruz. Bu hafta sırf buna çalışacağız. Özel hafta ilan ediyorum bu haftayı. Savunmada gol yememe haftası ilan edip bu hafta sırf buna çalışacağız. Devre arası transfer yapıyorsunuz, oyuncu Çin'den geliyor. Ne alaka Eskişehir'e. Burada seni tanıyana, beni tanıyana, sistemimizi öğrenene kadar, arkadaşları ile ne yaptığını anlayana kadar çok bir sürece ihtiyacı oluyor. Ama o da kısa sürede atlattı. Bize de faydalı oldu bu hafta.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Samet Aybaba Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title