Haberler

Eskişehirspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

Eskişehirspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Önümüzdeki sezon işimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ama ben şunun garantisini verebilirim ki, geçtiğimiz sezondan çok daha iyi ve başarılı bir Eskişehirspor olacak dedi.

Eskişehirsporlu futbolcular, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yeni sezon için topbaşı yaptı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesinde yeni ve eski futbolcularla tek tek tokalaştı. Sağlam, 2014- 2015 sezonun Eskişehirspor'a hayırlı olmasını dileyerek, Geçtiğimiz sezon Avrupa hedefini tutturmak için ciddi bir mücadele veren ve bu hedefi tutturan bir Eskişehirspor vardı. Tabii ki CAS'tan alınacak olumlu bir sonuç ile hak ettiğimiz Avrupa kupalarında mücadele etmek mutluluğunu yaşamak istiyoruz dedi.

Takımın 27 Temmuz'a kadar çalışmalarını Eskişehir'de sürdüreceğini ifade eden Ertuğrul Sağlam, 31 Temmuz'da kamp için Avusturya'ya gideceklerini açıkladı. Sağlam şöyle konuştu

14 gün Avusturya'da yoğun bir hazırlık programı yapacağız. Altyapıdan gelen genç futbolcuları bu kamp döneminde tespit edip kadromuza katmaya çalışacağız. Önümüzdeki sezon işimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ama ben şunun garantisi verebilirim ki, geçtiğimiz sezondan çok daha iyi ve başarılı bir Eskişehirspor olacak inşallah. Yeni futbolcularımızın hepsi çok karakterli insanlar. Bundan sonra alacağımız futbolcularda arayacağımız ilk özellik bu olacak. Akaminko ve Diego'nun sakatlığı sonrasında bu bölgede futbolcu ihtiyacımız doğdu. Birol ve Berkay bu bölgede görev alıyor. Mirkan ileri uçta üç mevkide de görev alabiliyor. Taraftarlarımızın beklentisine karşılık verecek, onları mutlu edecek futbolcular da kadromuza katacağız.

Eskişehirspor Teknik Asbaşkan Yardımcısı Aytekin Aykın da yeni sezonla ilgili olarak, Yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Tüm arkadaşlarımızla ilk toplantımızı yaptık. Her sene olduğu gibi hedeflerimiz belli, Eskişehirspor camiasını getirmek istediğimiz yer belli. CAS'ın sonucunu bekleyeceğiz. Bizim umudumuz her zaman için var. Yorum yapmak zor. Eğer olumlu bir sonuç çıkarsa 17 Temmuz'da ilk maçımıza çıkacağız dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title