Haberler

Eskişehirspor'da Kombine Fiyatları Belirlendi

Güncelleme:

Eskişehirspor Yönetim Kurulu, bu yılki kombine bilet fiyatlarını açıkladı.

Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısına Eskişehirspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Yalçın, iktisadi işletme sosyal hizmetlerden sorumlu asbaşkan Bahadır Ünalan ve idari asbaşkan Mustafa Akgören katıldı. İlk olarak konuşan Ahmet Yalçın, açık tribün kombine bilet fiyatlarının 160 TL, VIP tribünü kombine bilet fiyatının 500 ile bin 500 TL arasında değiştiğini, maç biletlerinin ise 15 ile 40 TL arasında olacağını belirtti.

İktisadi işletme sosyal hizmetlerden sorumlu asbaşkan Bahadır Ünalan ise taraftarların Passolig kart sahibi olması gerektiğini hatırlatarak, bu kartlara kombine yüklemesi yaptırılması gerektiğini ifade etti. 7 Temmuz itibari ile kombine satışlarının başlatıldığını kaydeden Ünalan, ilk bir hafta süre boyunca geçen yıldan kombine kartı olanlara ve kulüp üyelerine satış yapılacağını söyledi. 15 Temmuz'dan itibaren genel satışların yapılacağını aktaran Ünalan, "Kartlar, kombine kart ve kulüp üyelerine bu tarihler arasında sadece stadyum gişesinden satılacak. Ayın 15'inden itibaren hem gişeden hem de internetten satışa başlayacak. Gişe bugün ve her gün açıktır. Passolig müracaatları sabah 09.00 ile akşam 18.00 arasında yapılabilir. Ayın 7'sinden itibaren gişelerin çalışma saatleri sabah 09.00 akşam 19.00, Pazar günleri ise saat 11.00 ile 17.00 arasındadır. Maç günü Passolig müracaatı gişelerden yapılamayacaktır. Sadece internetten yapılabilir. İnternet başvurusu yapanlara da gişeden geçici bir Passkart verilerek stada girişleri sağlanabilir. Passolig kartı alıp da maç günü unutmuş olanlardan 5 TL gibi geçici bir kart verilerek maç girişi yapılabilir" dedi.

NECATİ ATEŞ KONUSU MAHKEMEYE İNTİKAL ETMİŞTİR

Ardından konuşan idari asbaşkan Mustafa Akgören ise yeni sezon öncesi tesislerde tadilat gerçekleştirileceğini ve antrenman sahalarından birine alttan ısıtma sistemi oluşturmayı planladıklarını söyledi.

Açıklamaların sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yalçın, bir basın mensubunun Eskişehirspor ile yollarını ayıran futbolcu Necati Ateş ile ilgili son durum hakkındaki sorusunu yanıtlayarak, "Necati Ateş konusunda olay çok basit. İcra dairesinden gelen yazıya istinaden gerekli gününde ödemesi yapılmıştır. Bununla alakalı yazıyı resmi web sitemizde açıkladık. Biz üzerimize düşen görevi gününde ve saatinde yaptık. Mahkemelik bir süreç bizi bekliyor. Mahkemeye sirayet etmiş bir konuda da daha fazla konuşmamızın bir anlamı yok. Biz Eskişehirspor olarak üzerimize düşen görevi yaptık" şeklinde konuştu.

CAS MAHKEMESİ YARIN

CAS süreci ile ilgili soruyu yanıtlayan Yalçın, "Yarın başkanımız Mesut Hoşcan, ben, CEO'muz Mehmet Çetin ve avukatımızdan oluşan ekiple yarın 15.15'de uçakla Cenevre'ye gidiyoruz. Salı günü mahkememiz var. Çarşamba günü de döneceğiz. Hazırlıklarımız tam, savunmamız hazır. Güzel bir haber getirmek istiyoruz. Son günlerdeki olumsuz yaşanan tabloları kapatacak güzel haberlerle dönmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

CAS'tan olumlu karar çıkarsa hazırlık süresi yeterli olacak mı? Sorusunu yanıtlayan Yalçın, "Her türlü planımızı yaptık. Hocamız da buna hazır. 7'sine kadar CAS'ın cevap vermesini bekliyoruz. Her iki senaryoya göre seçeneklerimiz hazır" diye konuştu.

TRANSFERLE İLGİLİ CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Transfer sürecine değinen Yalçın, transfer komitesinin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istediği oyuncularla alakalı çalışmaları sürdürdüğünü ifade etti. Yalçın, "İstekli ve arzulu bir şekilde bunlar yürüyor ama dışarıya yansımasa da bunların fiyatların artmamasıyla alakalı mümkün olduğu kadar gizli tutmayı amaçlıyoruz. Ciddi çalışmalar yapıyoruz. Hocamızın bizimle paylaştığı oyuncularla alakalı yakında gerçekleştikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Necati Ateş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title