Haberler

Eskişehirspor'da İlk 5 Sevinci

Kendi sahasında Mersin İdmanyurdu'nu Kamara ve Tello'nun attığı gollerle 2-0 yenip ligi 5'inci sırada bitiren Eskişehirspor taraftarlarını sevince boğdu.

Kendi sahasında Mersin İdmanyurdu'nu Kamara ve Tello'nun attığı gollerle 2-0 yenip ligi 5'inci sırada bitiren Eskişehirspor taraftarlarını sevince boğdu.

Eskişehirspor- Mersin İdmanyurdu maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktör ve futbolcuları karşılaşmayı değerlendirdi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal zorlu bir sürece geride bıraktıklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Bu süreç içerisinde birçok kez bugünkü son noktayı koyduğumuz anı daha önceden garantileyebilecek birçok şans elimizdeydi. Bugünkü oyunla bunu kazandığımız için mutluyuz. Rakibimizi duran top dışında çok fazla oynatmadık. Her alanda onları kontrol edip, zaman zaman iyi futbol oynayarak bugün sonucu aldık. Oyuncularıma bu konuda teşekkür ederim."

Bir taraftan Avrupa Ligi'nde bir taraftan da Türkiye Kupası'nda mücadele edeceklerini ifade eden Ersun Yanal, yaşanan belirsizliklerin de bir önce sonuçlanmasını arzu etiklerini söyledi. Yanal şunları kaydetti: "Şunda iki süreci birlikte yaşayacağız. Hem Avrupa Ligi hem kupa. Avrupa Ligi belirsizliğini koruyan bir lig olarak gündemde kalacak. Çünkü şuanda henüz daha Türkiye'nin UEFA nezdinde belirsizliğini devam ettirdiği bir süreç yaşıyoruz. Bu sürecin de bir an önce sonuçlanması istiyoruz. Türkiye Avrupa'ya katılmalı, Avrupa'dan eksik kalmamalı. Biz de bu hedef içerisinde önümüzdeki sezon Avrupa'da olmak istiyoruz. Belirsizliğin bir an önce sonuçlanmasını istiyoruz." Eskişehirspor'u galibiyete taşıyan gollerin sahibi Kamara ile Tello da, ilk 8'de yer aldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, bunu takım olarak hak ettiklerini ifade ettiler.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, takımının ligin ilk yarısında mükemmele yakın bir anlayış içerinde olduğunu, ancak devre arasını iyi değerlendiremediklerini söyledi. Mersin'in kriterlere uygun bir stadyumunun olmadığını öne süren Nurullah Sağlam şöyle dedi: "Takımım adına değerlendirmek istersem geride kalan ligi özellikle ilk yarısı mükemmele yakın bir anlayış. Ama devre arasını çok iyi giremedik. Tesis açısından bir tesis fukarası bir kent. Dolayısı ile bütçenin büyük bir bölümünü buraya aktarmak zorunda kaldık. Dönem içerisinde belki tecrübeli oyunculardan kurulu takımla yola çıktığımız için hedefi daha çok para kazanmak olan oyunculardı. Ekonomik koşulların sarstığı ilk takımız diyebilirim. Yaşadığımız ekonomik sıkıntılar belki de bizi olmamız gereken yerin çok gerisinde bıraktı. Yoksa ben inanıyorum ki Mersin İdmanyurdu takımı ilk 8 için değil ilk yarıda performansı ile ilk 4 için bile konuşulan bir takım olabilirdi. Ama maalesef bazı şeyler bizi geride bıraktı. Biz birkaç hafta önce matematiksel olarak ligi tamamladık. Lige yeni çıkan bir ekip için hiç küme korkusu yaşamadan, 13'üncülüğün altına düşmeden bir sezon geçirdik. Gerçekten bana göre önemli bir başarıydı. Maça gelince Eskişehirspor takımının galibiyeti bizden daha fazla ihtiyacı vardı. Play-Off düşüncesi taşıyorlardı. Kendilerini tebrik ederiz."

Mersin İdmanyurdulu Nurullah Kaya ile Cengiz Biçer ise Eskişehirspor'a Play-Off'ta başarılar dilediler. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Eskişehirspor Ersun Yanal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title