Haberler

    Eskişehirspor'da Hedef İstikrar

    Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un  teknik direktörü Yücel İldiz, 18 Şubat Pazar günü deplasmanda yapacakları Ümraniyespor maçından galibiyetle ayrılmanın yollarını aradıklarını söyledi.
    İldiz, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı  açıklamada, geçen hafta sonu konuk ettikleri Akın Çorap Giresunspor maçından  3-1'lik galibiyetle ayrılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
    Siyah-kırmızılı takımın önünde zorlu maçların bulunduğuna dikkati  çeken İldiz, şöyle konuştu: "Zorlu ligde her takım birbirini yenebiliyor. Bu hafta lig lideri  Ümraniyespor ile deplasmanda oynayacağız. Çıkışımızı devam ettirmeliyiz. Her  hafta performansımızın üstüne koyarak gitmeliyiz. Yakaladığımız iyi havayı devam  ettirmeliyiz. Ayaklarımızın yere daha sağlam basması gerekiyor. Eskişehirspor'u  yeniden istikrarlı hale getirmeye çalışıyoruz. Bizim için her maç ve her puan çok  önemli. Artık dalgalanmalar yaşamak istemiyoruz. Her maçı ayrı düşünüyoruz.  Ümraniyespor maçı önemli. Bu maçtan galibiyetle ayrılmanın yollarını arıyoruz.  İstanbul'dan iyi bir sonuçla dönmeye çalışacağız."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Eskişehirspor Giresunspor Yücel İldiz Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title