Haberler

Eskişehirspor'da Hedef 3 Puan

Turkcell Süper Lig'in İlk Yarısında Ankara Ekiplerine Karşı Galip Gelemeyen Eskişehirspor, Bu Hafta Sonu Hacettepe'yi Yenerek Başkent Temsilcileri Karşısında İlk Üç Puanını Almak İstiyor.

Kırmızı siyahlı takım, ligin ilk yarısında Hacettepe, Gençlerbirliği, Ankaraspor ve Ankaragücü karşısında üç puanla tanışamadı. İkinci haftada sahasında Hacettepe'yi ağırlayan Es-Es, golsüz beraberlikle sonuçlanan bu maçtan bir hafta sonra Ankara'da Gençlerbirliği ile karşılaştı ve 3-1 kaybederek, iki maçta sadece bir puan alabildi.

Gençlerbirliği maçının ardından evinde Galatasaray'ı 4-2 yenip, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Eskişehirspor, 10. haftada bu moralle gittiği deplasman maçında, Ankaraspor'a 2-0 yenildi.

Ligin 11. haftasında sahasında Ankaragücü'nü konuk eden Es-Es, 3-1 yenilerek bu haftayı puansız kapattı.

Kırmızı siyahlı ekipte şimdiki hedef, cumartesi günü deplasmanda Hacettepe'yi yenerek Ankara ekipleri karşısındaki ilk üç puanı almak olarak belirlendi.

Devre arası yapılan Batuhan Karadeniz, Emre Özkan, El Saka ve Engin Baytar gibi transferlere güçlenen Eskişehirspor, Ankara ekiplerine karşı olan şanssızlığını sona erdirmek istiyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, takımın yeni transferlerle güçlendiğini belirterek, ''Hacettepe'ye üç puan almak için gidiyoruz. Ankara takımlarından bu sezon üç puan alamadık. Her şeyin bir ilki vardır. Bu hafta bunu yaşayacağız'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title