Haberler

Eskişehirspor'da Fenerbahçe Hazırlıkları Başladı

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde akşam saatinde toplanan Eskişehirsporlu futbolcular, teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam gözetiminde Fenerbahçe maçı hazırlarına başladı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde akşam saatinde toplanan Eskişehirsporlu futbolcular, teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam gözetiminde Fenerbahçe maçı hazırlarına başladı. Geçen haftaki Bursaspor maçındaki kadrosunda yer alan futbolcular ayrı yerde antrenman yaparken, diğer futbolcular ise yan sahada çift kale maç yaptı.

BAKLAVA VE NAZAR BONCUĞU

Denizbank Eskişehir Şubesi Müdürü Aylin Gürefe de antrenman sahasına gelerek Ertuğrul Sağlam'a nazar boncuğu ile getirttiği bir tepsi baklavayı verip Sezonumuz tatlı başladı, tatlı devam etsin, enerji olsun. Bursaspor maçından sonra devamını bekliyoruz diye konuştu. Sağlam da Bu baklavayı mutfağa gönderelim, antrenmandan sonra icabına bakarız diyerek Denizbank Şube müdürüne ve yanındaki kadınlara teşekkür etti.

BURSASPOR MAÇI ÖNEMLİYDİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geçen Pazar kendi sahalarında oynadıkları ve 2-0 galip geldikleri Bursaspor maçının kendileri için önemli bir karşılaşma olduğunu söyledi. Sağlam Bu maç lige iyi bir başlangıç yapmak, önümüzdeki hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçı öncesinde moral motivasyonumuzu ve camiamızın umutlarını yukarıya çekebilmek, oyuncularımızın özgüvenleri açısından önemliydi. Baktığımız zaman bize çok katkı sağlayacak bir maç oldu dedi.

ÖNCE FENERBAHÇE SONRA GALATASARAY

Bursaspor maçını bir kenara koymak gerektiğini ifade eden Ertuğrul Sağlam şöyle devam etti

Fenerbahçe maçına iyice odaklanmamız lazım ki Fenerbahçe'den sonra Galatasaray ile oynayacağız. Ki bu iki maçta alınacak güzel sonuçların camiadaki, şehirdeki atmosferi ne duruma getirebileceğini az çok hepimiz düşünebiliyoruz. O yüzden de bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp ilk maçta yaptığımız güzel şeyleri daha iyi yapabilmek, hatalarımıza daha aza indirecek iyi bir sonuç almaya çalışacağız ve sonrasındaki Galatasaray maçı için de bize güzel bir motivasyon olacak. Oyuncularımız yine ilk maçtaki gibi sorumluluk alacaklar ve güzel bir şekilde bu maçı bitirecekler, inşallah güzel bir sonuçla döneceğimize inanıyorum.

ERSUN YANAL'IN TAKIMI TANIYOR OLMASI AVANTAJ

Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor'un eski teknik direktörü Ersun Yanal'ın takımı tanıyor olmasının Fenerbahçe'ye bir avantaj sağlayıp sağlamayacağı sorusuna ise şu yanıtı verdi

Takımı tanıyor olması onlar için bir avantaj olabilir. Ama artık bu ligde herkes herkesi tanıyor, çok iyi takip ediyor. Futbolun güzel tarafı bunlar. Geçen hafta biz eski takımımıza karşı oynadık, eski öğrencilerimizle oynadık. Bu hafta Ersun hoca eski takımına, eski öğrencilerine karşı oynayacak. İnşallah anlımızın akıyla çıkıp şehrimizi, takımımızı güzel bir şekilde temsil etmeye çalışacağız.

DEDE VE HÜRRİYET SAKAT

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Dede ve Hürriyet'in sakatlıklarının halen devam ettiğini söyleyerek, Geçen haftaki Bursaspor maçındaki kadrodan bir eksiğimiz yok Allah'a şükür dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Fenerbahçe Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title