Haberler

Eskişehirspor: çapa ile yapılan görüşmeler neticesinde olumlu bir sonuç alınamadı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın akşam antrenmanına katılmaması üzerine Eskişehirspor Kulübü'nün resmi sitesinden bir açıklama geldi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın akşam antrenmanına katılmaması üzerine Eskişehirspor Kulübü'nün resmi sitesinden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Fuat Çapa ile yapılan görüşmeler neticesinde olumlu bir sonuç alınamadığı, karşılıklı fesih şartlarında anlaşma sağlanamadığı ve akabinde Fuat Çapa ve teknik heyetin antrenmana çıkmayarak tesisleri terk ettikleri belirtildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Kulübümüzde son günlerde yaşanan ve kamuoyunun yakından takip ettiği konular hakkında camiamızı bilgilendirme gereği doğmuştur. Başkanımız ve yönetim kurulumuz göreve geldiği günden bu yana kulübümüzün sorunlarını çözebilmek için büyük bir özveri ile çalışmaya devam etmektedir. Yönetim anlamında şeffaflıktan hiçbir zaman vazgeçmedik. Takımı toplamak ve bir arada tutabilmek için maddi manevi büyük bir emek sarf edilmiştir. Kulübümüzün önüne getirilen Toko'dan kaynaklı -6 puan silme cezası yönetimimizde fikir ayrılıkları yaratmış, kulübün önünü açabilmek için çözüm odaklı yol izlenmiş ve genel kurul kararı alınmıştır. Yönetime talip olduğunu açıklayan grup temsilcileri ile yapılan görüşmeden de olumlu bir sonuç alınamamıştır. Bu grubun başkan adayını ve yönetim kurulunu kamuoyunun bütün ısrarlarına rağmen açıklamak istememesi akıllarda soru işaretleri yaratmıştır.  Bunun üzerine kulübü farklı bilinmezlere sürüklemenin camiada telafisi mümkün olmayan zararlara yol açacağı kanaatine varıldığından alınan genel kurul kararının iptali cihetine gidilmiştir. Yönetim kurulumuz Eskişehirsporumuzun geleceği adına ilk günkü gibi çalışmaya devam etmiş ve Toko dosyası protokole bağlanarak -6 cezası önlenmiştir. Fuat Çapa ile yapılan görüşmeler neticesinde olumlu bir sonuç alınamamış, karşılıklı fesih şartlarında anlaşma sağlanamamıştır. Akabinde Fuat Çapa ve teknik heyet antrenmana çıkmayarak tesisleri terk etmişlerdir. Altyapı hocalarımız antreman programını uygulayarak takımı Altınordu maçına hazırlamaya devam etmiştir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Fuat Çapa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title