Haberler

Eskişehirspor - Boluspor Maçının Ardından

Eskişehirspor'un kendi sahasında Boluspor ile 2-2 berabere kaldığı maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takmın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Eskişehirspor'un kendi sahasında Boluspor ile 2-2 berabere kaldığı maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takmın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

VURAL: "MUTLUYUZ"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligde kalmayı garantiledikleri için mutlu olduklarını söyledi. Vural şöyle konuştu:

"Tabii ki mutluyuz. Niye? Çünkü koca bir çınarın yerlerde sürünmesine oyuncular, biz, ve taraftarlarımız müsaade etmedi. Hep birlikte olduk. Çok güzel bir atmosfer. Her zaman olduğu gibi o büyük Eskişehirspor taraftarları son dakikaya kadar destekle, bir taraftarın takıma ne kadar büyük katkı sağladığını gösterdi. Maç bitmeden hiçbir şey olmaz. İşte 90'da gol oldu, 86'da girdi. Yani futbol garip bir oyundur. Akışa bakalım dakika 9. İyi oynadığımız dönem. Biz gol atmak isterken döndü geldi rakip inanılmaz çabuk çıktı ve maalesef kalemizde 9'uncu dakikada gol gördük. Şok olmadık devam ettik."

KARAFIRTINALAR: "PLAY-OFF RAHATLIĞI İLE GELMİŞTİK"

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise Eskişehirspor karşısına play-off rahatlığı ile çıktıklarını söyleyerek, "Öncelikle takımı tekrar kutluyorum. Geçen hafta play-off'u oynamayı garantilemiştik. Buraya o rahatlıkla gelmiştik. İlk iki iddiamızı devam ettirmek için de önemli bir müsabakaydı. İstediğimiz skoru da bulmuştuk aslında. Son 10 dakikada, nedenini bir şeye bağlayamıyorum, sadece rehavete bağlıyorum. En azından play-off'ta neler yapmamız gerektiği açısından belki de bize derslik bir maçtı. Ama bizim gibi bir takımın, kaliteli takımın, deneyimli oyunculardan kurulu bir takımın son 5 dakikada, 10 dakikada 2-0'dan 2-2 yaptırmaması gerekiyordu. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Önümüzde Denizli maçı var, onu da en iyi şekilde geçip play-off'lara takımı en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Yılmaz Vural'ın açıklamaları

Sait Karafırtınalar'ın açıklamaları - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sait Karafırtınalar Eskişehirspor Yılmaz Vural Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title