Haberler

Eskişehirspor - Beşiktaş Maçının Ardından

Eskişehirspor - Beşiktaş maçının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic Eskişehirspor'u tebrik ediyorum.

Eskişehirspor - Beşiktaş maçının ardından

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic Eskişehirspor'u tebrik ediyorum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar

Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe Bir takım olarak yapabileceğimizin en iyisini yaptık

Eskişehirspor'un kendi sahasında Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor'u tebrik ederek hak ettiklerini bir galibiyet aldıklarını söyledi. Basın mensuplarının çeşitli sorularını da yanıtlayan Bilic şöyle konuştu

Maçın ilk yarısına iyi başladık, pozisyonlar bulduk ancak şanssız bir şekilde geriye düştük. İkinci yarıda oyunu çevirmek istedik ama yorgun düştük. Gereken enerjiyi ortaya koyamadık. Sahada gerekli enerjisi yansıtabilen bir oyuncumuz bile yoktu. Maç öncesinde bu senaryo öngörülebiliyordu. Liverpool maçından sonra en zor deplasman maçına çıktık. Maçta gereken enerjiyi, mücadeleyi ortaya koyamadık. Maçı kaybettiğiniz de teknik direktörün yanlış seçimler yaptığını söyleyebilirsiniz. Ama bugün işler kötü gittiyse bunun sebebi rotasyon değil. Liverpool ile hem fiziksel hem de zihinsel olarak zor bir maç oynadık. Demba Ba sakat olduğu için ilk 18'de değildi. Gökhan'ın da sakatlığı vardı o yüzden o da ilk 11 başlamadı. Liverpool maçında görev almayan oyuncularımıza görev verdik. Burada amaç, oyuncuların mümkün olduğu kadar direncini ve seviyesini yüksek tutabilmekti. Tabi ki kaybettiğimizde siz haklısınız. Çünkü siz görüşlerinizi maçtan sonra dile getiriyorsunuz. Bu anlamda yapacak bir şey yok.

SKİBBE TARAFTARLARDAN DA MEMNUN

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe ise galibiyete sevindiklerini belirtti.

Takımın performanstan memnun olduğunu ifade eden Skibbe şöyle dedi

Bir takım olarak yapabileceğimizin en iyisini yaptık. İlk yarı Beşiktaş bizi futbol bakımından domine etti. İkinci yarıda çok iyi kontra ataklara çıktık. Onları da iyi değerlendirmeye çalıştık. Sonuca bakarsak bu galibiyeti hak ettik. Takımın performansından ziyade bir de taraftarlarımızın gösterdiği performans mükemmeldi. Taraftarlarımız şunun ispatını gösterdi. Takımının ve şehrinin arkasında duruyorlar. Ben inanıyorum ki bizim taraftarlar da bugünkü gibi bir Eskişehirspor istiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Michael Skibbe Eskişehirspor Slaven Bilic Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title