Haberler

Eskişehirspor-Antalyaspor Maç Sonrası Basın Toplantısı

Eskişehirspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi sahasında Antalyaspor'u 2-1 yendiği maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 10 kişi kalan rakipleri karşısında 1-0 üstün duruma geçmelerine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi. Özdilek şöyle konuştu:

"Çok enteresan bir maç oldu. Analizinin de çok sağlıklı olacağını da düşünmüyorum. Bu akşam bu grubu bitirebilirdik. Bu grubun birincisi ve ikincisi belli olabilirdi. Bu şans ayağımıza kadar geldi. Oyuncu atılması, 1-0 öne geçmemiz, kaçırdığımız pozisyonlar. İnanılmaz derecede beceriksizdik. Son vuruşlarda beceriksiz, isteksiz diyelim. Çok da ürettik, ama son vuruşlarda maalesef ikiyi bulamadık. Eskişehirspor'un yan toplardan, duran toplardan etkili oyuncuları olduğunu biliyorduk, böyle bir gol yiyebiliriz diye düşünüyorduk. Uyarmamıza rağmen arkadaşlarımız maalesef bu paylaşımı doğru yapamadılar. Sonucunda mağlup olduk, üzgünüz. Ama her iki takımında oynaması gereken ikişer tane maçı var. Maçlar kağıt üzerinde kazanılmıyor. Dolayısıyla biz önümüzdeki hafta Mersin'le oynarken Eskişehir burada Trabzon'la oynuyor. Ama realitemiz iki maçı da kazanmak zorundayız. Rakibin de kazanacağını düşünürsek her halde averaja kalacak ya da başka şeylere gebe olacak son iki maç. Onun için tek tek bakmak lazım. Önümüzdeki Çarşamba günü biraz daha netleşir ama gerçek olan bir şey var bugün biz ayağımıza gelen yarı final şansını maalesef Eskişehir'i ortak yaparak, devam ettirme sürecine girdik. Üzgünüz tabi ki. Bundan da kendi adımıza çıkaracağımız dersler var."

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da, taraftarların kendilerine maç boyunca destek verdiğini söyleyerek şunları kaydetti:

"Oyuna eksik başlamak tabi kötü oldu. Uzatmayı katarsak, 90 dakika eksik oynadık. Taraftarımız maç boyunca takımı sürekli destekledi. Seyircinin takıma güvendiği için onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Eminim skor böyle olmasaydı da bizi alkışlayacaklardı. Çünkü oyunu çok beğeniyorlardı. Oyuna çok kırık başladık. Bu kırıklık çok kısa süre devam etti ama topun oyun içerisinde tutulması derseniz, bizim takımımız yine öndeydi. Oyuncularıma bu konuda çok teşekkür ediyorum. Onların azimli, istekli, kabullenmeyen oyunları onların karakterleri ile ilgili ne kadar önemli tutum içerisinde olduklarını, kaliteli bir karakter olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu karakterli oyuncularımızın olması ve onlarla çalışıyor olmak benim için de ayrıca mutluluk. Biz bir aileyiz. Bu aile içerisinde zaman zaman tartışmalar elbette olacak ama bu takımın maç kazanma arzusunu ortaya koyduğu her sefer bu takım her türlü maçı kazanabilir. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. "

KA-HT(EK/SSA) - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Eskişehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title