Haberler

Eskişehirli Şair ve Ozanlardan Zeytin Dalı Harekatı'na "Şiirli ve Kahramanlık Türkülü" Tam Destek

Eskişehirli Şair ve Ozanlar; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na dernek binasında şiirler okuyarak ve kahramanlık türküleri söyleyerek tam destek verdiler.

Eskişehirli Şair ve Ozanlar; Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na dernek binasında şiirler okuyarak ve kahramanlık türküleri söyleyerek tam destek verdiler.

Her hal ve şartta devlet ve ordunun yanında olduklarını ifade eden Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği (EŞYODER) Başkanı Ertuğrul Şakar, Zeytin Dalı Harekatı'ndan Mehmetçik'in zaferle dönmesini temenni etti. EŞYODER Başkanı Ertuğrul Şakar, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla şairlerin şiirler yazdığını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: "Destan yazan bir milletin, destan yazan bir askerin, destanını yazmak da şairlerin görevi olsa gerek. Bu sebeple, Zeytin dalı Harekatı kapsamında Suriye'de bulunan Mehmetçiğimizin gösterdiği büyük fedakarlıklar ve kahramanlıklar şairlerimizin şiir yazmasına vesile oldu. Şairlerimiz bu yazdıkları şiirleri sıra ile okudular. Ozanlarımız Arif Çayır ve ozan Tahsin Genç kahramanlık türküleri bestelediler ve besteledikleri türküleri sazları eşliğinde söylediler. Şairlerimiz ve ozanlarımız, devletimizin ve askerin devamlı yanındadır ve yanında olmaya da devam edecektir. Zeytin Dalı Harekatı'na tam destek veriyoruz. Türkiye uluslararası kurallardan doğan hakkını kullandı. Şairlerimiz ve ozanlarımızla hep birlikte kahraman askerlerimiz için dualar ettik. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyoruz. Şehidimizin kederli ailelerine ve yakınlarına sabırlar, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Eskişehir Suriye Afrin TSK Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman?
title