Haberler

Eskişehirbitlis4 Kişi Öldü

Bitlis' Te Donan Gölde Buzun Kırılması ile Suya Düşen Korucu Öldü

BİTLİS' TE DONAN GÖLDE BUZUN KIRILMASI İLE SUYA DÜŞEN KORUCU ÖLDÜ

KÜTAHYA DA BUZ TUTAN GÖLETTE OYUN FACİAYLA BİTTİ; 2 ÇOCUK ÖLDÜ

ESKİŞEHİR' DE BUZ TUTAN GÖLETİN ÜZERİNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTEYEN 17 YAŞINDAKİ GENCİ DÜŞEREK KAYBOLDU,CESEDİ BULUNDU

BİTLİS'in Ahlat İlçesi'nde önceki gün donan Nazik Gölü'nde balık avlamaya çalışırken, buzun kırılması sonucu göle düşüp kaybolan köy korucusu, 25 yaşındaki Ahmet Yılmaz'ın cesedi dün bulundu.Balık adamların dalış tüp borularının donması nedeniyle arama çalışmaları aksayınca, Elazığ' dan gelecek olan kurtarma ekibini beklemeyen köylüler kendi çabalarıyla Ahmet Yılmaz'ın cesedine ulaştı.

BUZ TUTAN GÖLETTE OYUN FACİAYLA BİTTİ: 2 ÖLÜ

KÜTAHYA'da dün buz tutan gölette yürürken, buzun kırılması sonucu suya düşen 3 çocuktan 2'si boğularak öldü, 1'i kurtarıldı.İlköğretim okulu öğrencisi oldukları belirtilen 12-13 yaşlarındaki Kaan Yıldız, Enes Aydoğmuş ve Alaattin Yağımlı buz tutan gölet üzerinde oynamaya başladı. Bastıkları buzun kırılmasıyla suya düşen çocuklardan Alattin Yağımlı yardıma koşan mahalle sakinlerin tarafından kurtarıldı.Gölette arama çalışması başlatan dalgıçlar Kaan Yıldız, Enes Aydoğmuş' un cesedini buldu.

BUZ TUTAN GÖLETİN ÜZERİNDE YÜRÜRKEN SUYA DÜŞÜP KAYBOLDU

HATIRA FOTOĞRAF ÇEKTİRİYORDU

ESKİŞEHİR'de dün Çukurhisar beldesi yakınlarındaki buz tutan göletin üzerinde yürüyen 17 yaşındaki Emrah Eyici, bastığı buzun kırılmasıyla suya düştü. Eyici bir anda gözden kaybolurken, kurtarmak için suya giren ve boğulma tehlikesi geçiren amcasının oğlu Mehmet Ali Eyice ile arkadaşı Ozan Kırıcıcı'yı vatandaşlar kurtardı.Gölet sularında kaybolan Emrah Eyici'nin bulunması için Sivil Savunma İl Müdürlüğü'ne bağlı Sualtı Arama Kurtarma Ekibi'nde görevli dalgıçlar busabahtan itibaren yeniden arama çalışması başlattı. Dalgıçlar bugün öğle saatlerinde Emrah Eyici nin cesedini buldu.

VAN'DA GÖLLER BUZ TUTTU

Bu arada Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan aşırı soğuklardan Van Gölü'nün kıyıları, Erçek Gölü'nün büyük bir kısmı ile bir çok akarsu dondu. Erçek Gölü nün yüzeyinde 10 santimetre kalınlığında buz tabakası oluştu.Geceleri hava sıcaklığının eksi 20 dereceye kadar düştüğü Van'da sulama göletleri ve barajlarda buzlarla kaplandı.

ABANT'TA DONAN GÖLÜN ÜZERİNDE TEHLİKELİ GEZİNTİ

BOLU'da Abant Tabiat Parkı'nda tehlikeye aldırmayanlar donan göl üzerinde yürüyüp hatıra fotoğrafı çektirdi. Jandarma bu kişileri düdük çalıp uyararak kıyıya çıkmalarını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title