Haberler

Eskişehir: Senfoni Orkestrası'nın Konserine Gülsin Onay Konuk Solist Olarak Katıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın Konserine, Ünlü Piyano Sanatçısı Gülsin Onay Konuk Solist Olarak Katıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın konserine, ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay konuk solist olarak katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Sarayı'nda gerçekleştirilen konserde, konuk sanatçı Onay, şef Işın Metin yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası eşliğinde, Ulvi Cemal Erkin'in piyano konçertosunu çaldı. Orkestranın Beethoven'in 'Senfoni No.4' eserini de çaldığı konser sonunda salonu dolduranlar tarafından uzun süre alkışlanan piyano sanatçısı Gülsin Onay, Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nın önceki konserinde olduğu gibi sanatseverler tarafından doldurulmuş olmasının, Eskişehirliler'in sanata ne kadar duyarlı olduklarının göstergesi olduğunu söyledi. Onay, "Mükemmel bir sanat tesisi ve senfoni orkestrasına sahip olan Eskişehirliler, çok şanslılar. Eskişehirliler'in sanata olan yoğun ilgisi muhteşem" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title