Haberler

Eskişehir Muhasebe Bürosundaki Yangının Altından Cinayet Çıktı

Eskişehir'de dün sabah muhasebe bürosunda çıkan yangında itfaiye ekiplerinin cesedini bulduğu 54 yaşındaki Kenan Beşpınar'ın, cinayet suçundan yattığı cezaevinden bayram iznine çıkan oğlu 22 yaşındaki Osman Beşpınar tarafından öldürülüp yakıldığı ortaya çıktı. Şüpheli Osman Beşpınar otobüsle İstanbul'a giderken Kocaeli'de yakalandı.

Cumhuriyet Mahallesi Şen Sokak'ta Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'nin de bulunduğu 7 katlı Onur Han'ın 5'inci katındaki muhasebe bürosunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İtfaiye erleri içeri girdiklerinde Kenan Beşpınar'ın yanmış cesediyle karşılaştı. Muhasebe bürosunda yatıp kalkan ve zaman zaman da akrabası olan işyeri sahiplerine ait çiftlikte çalışan Kenan Beşpınar'ın cesedi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı.

MORGDA, BIÇAKLANDIĞI BELİRLENDİ

Cumhuriyet savcılığı tarafından ceset üzerinde yapılan incelemede Kenan Beşpınar'ın vücudunda bıçak izlerine rastlanıldı. Ağzının koli bandıyla, el ve ayaklarının da bilgisayar kablosuyla bağlandığı belirlenen Kenan Beşpınar'ın katilinin bulunması için polis iş hanın çevresindeki işyerlerine ait güvenlik kameralarının kayıtlarını tek tek inceledi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri, güvenlik kameralarında Kenan Beşpınar'ın yanında bir kişiyle birlikte iş hanına girdiklerini, yanındaki kişinin bir süre sonra elinde bidonla bir-kaç kez dışarı çıkıp tekrar içeriye girdiğini belirledi. Polisler, ölen Kenan Beşpıhar'ın yakınlarına kamera kayıtlarını izlettirdi. Kenan Beşpınar'ın yanındaki kişinin cinayet suçundan Eskişehir Açık Cezaevi'nde kalan oğlu Osman Beşpınar olduğunu teşhis etti.

CEZAEVİNDEN İZİNLİK ÇIKMIŞ

Polis, Eskişehir Açık Cezaevi Müdürlüğü yetkililerinden Osman Beşpınar'ın 23 Ekim 2012 tarihinde Kurban Bayramı nedeniyle 6 günlük izin aldığını öğrendi. Ekipler, otogarda yaptığı araştırmada Beşpınar'ın İstanbul'a gitmek için bir otobüse bindiği belirledi. Otobüs şoförüyle telefonla irtibat kurup aracın Kocaeli yakınlarında olduğu bilgisini edinen polisler durumu Kocaeli Emniyet Müdürlüğü yetkililerine bildirdi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş şubesi ekipleri de söz konusu otobüsü durdurup 21 numaralı koltukta oturan Osman Beşpınar'ı yakaladı.

EŞİNE VE KENDİSİNE KÜFÜR EDİLİNCE BIÇAKLAMIŞ

Gözaltına alınıp Eskişehir'e getirilen Osman Beşpınar, olay gecesi babasıyla birlikte muhasebe bürosuna gittiklerini söyledi. Babasına İstanbul'a gideceğini ve orada boşandığı eşiyle görüşeceğini anlattığını ifade eden Osman Beşpınar, babasını boşandığı eşine ve kendisine küfür ettiği için birkaç sefer göğsüne bıçak saplayıp öldürdüğünü, daha sonra cesedi ve işyerini yaktığın itiraf etti. Osman Beşpınar'ın muhasebe bürosunu ateşe vermek için bidonla akaryakıt istasyonlarından benzin almak istediğini ancak kendisine benzin verilmemesi üzerine kağıtları tutuşturup yangın çıkarttığı öğrenildi.

Sorgulaması tamamlanan Osman Beşpınar adliyeye sevk edildi. Eskişehir Emniyet müdürlüğü yetkilileri oğlu tarafından öldürülen Kenan Beşpınar'ın bıçaklanma sonucunda mı, yoksa çıkan yangında mı öldüğünün otopsi sonucunda belirleneceğini söyledi.

CİNAYET SUÇUNDAN CEZAEVİNDEYDİ

Babasını öldürmekten gözaltına alınan şüpheli Osman Beşpınar'ın, kentin Dede Mahallesi'ndeki Odunpazarı Mezarlığı'nda bulunan bekçi kulübesinde 3 Mayıs 2008 tarihinde tartıştığı simitçi 57 yaşındaki Mustafa Göktaş'ı tabancayla vurarak öldürdü. Bu cinayet nedeniyle Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılanan Osman Beşpınar, önce ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı ardından cinayeti eşine hakaret edildiği için tahrik altında işlediği kanaatine varılıp cezası 15 yıl 10 ay hapse indirilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi İstanbul Beşpınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title