Haberler

Eskişehir MHP Teşkilatından Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'ye Ziyaret

Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il ve ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyet, Ankara’ya giderek Parti Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il ve ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyet, Ankara'ya giderek Parti Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Ziyarete, İl Başkanı Oğuz Sever, Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, Eskişehir Tepebaşı MHP İlçe Başkanı Ahmet Boztepe, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve Üst Kurul delegeleri katıldı.

Eskişehir MHP İl Başkanı Oğuz Sever, Ankara'da bulunan MHP Genel Merkezi Konferans Salonu'nda, Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye yeni seçilen MHP Eskişehir il yönetim kurulunu tanıttı ve Eskişehir'deki parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sever, "Eskişehir'de MHP il ve ilçe teşkilatları olarak uyumlu, verimli, birlik ve beraberlik içerisinde 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerine çalışmaktayız. Genel Başkanım, 21 Mart'ta yapılacak olan kurultay öncesi Eskişehir MHP teşkilatı olarak size başarılar dileriz, tebrik ederiz ve Eskişehir MHP il ve ilçe teşkilatları olarak sizin yanınızdayız" dedi.

KARDEŞ KAVGASINA İZİN VERMEYECEĞİZ

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ise, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Eskişehir MHP il ve ilçe teşkilatlarının ziyaretinden memnunluk duydum. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerine çok önem veriyoruz. 21 Mart 2015 tarihinde MHP'nin Ankara'da 11. Olağan Büyük Kurultayı vardır. Bir yandan da 21 Mart'ta yapılacak olan Nevruz Bayramına hazırlık içerisindeyiz. Kurultaydan sonra 7 Haziranda yapılacak olan milletvekili seçimlerine hazırlanacağız. Halkımıza doğruları, iç ve dış tehditleri anlatmalıyız. Bize düşen görev vatandaşımızı uyarmaktır ve bunun çözümü de seçimdir. Kardeş kavgasına, bölünmeye asla müsaade etmeyeceğiz ve taviz vermeyeceğiz" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title