Haberler

Eskişehir - Kedi Ve Köpekler İçin Özel Bez

Eskişehir'de Faaliyet Gösteren Bir Firma Kedi ve Köpeklerin Tuvaletlerini Sokaklara Yapmamaları İçin Özel Bez Üretti.

Eskişehir'de faaliyet gösteren bir firma kedi ve köpeklerin tuvaletlerini sokaklara yapmamaları için özel bez üretti.

Çapa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Çapa, özellikle evcil hayvanların tuvalet ihtiyaçlarını sokaklarda giderdiklerini, bunun çevre kirliliği hem de sağlık açısından büyük sorunlar ortaya çıkarması nedeniyle bunlar için bez ürettiklerini söyledi. Çapa, bezlerin seri üretimine geçtiklerini, her türlü hayvan için protez ve ortez üretimi yaptıklarını anlatan Niyazi Çapa, şöyle konuştu:

"Veterinerlerin teşhisine göre hayvanlara protez ve ortezler yapıyoruz. Hayvanlar için üretim yapmadan önce protez ve ortezler dışarıdan ithal ediliyordu. Hayvanlar için yaptığımız hiçbir üründen para almıyoruz. Ancak, hayvan bakım yerlerine ve derneklerine bağış yapılmasını istiyoruz. Ne yazık ki çok sayıda hayvansever, hayvanlarının ihtiyacını giderdikten sonra gerekli temizliği yapmadan oradan ayrılıyor. İşyerimizin önünde de birkaç kez bu tarz görüntülere rastladık. Bunun üzerine proje yapma gereği hissettim. Çocuklarımızın altına nasıl bez bağlıyorsak hayvanlarımız için de böyle bir bez ürettik. Hayvan sahipleri hayvanlarını gezintiye çıkarttığında bu bezi bağlayacak. Hayvanın kuyruk kenarından sızdırma olmamasına özen gösterdik. Fabrikamızda bu bezlerin seri üretimine başladık. Yaş gruplarına göre birkaç çeşit bez imalatı yapıyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title