Haberler

Eskişehir: Eskişehir'de Yerel Yönetimler

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kalabak Suyu Tesisleri'nde, suyun kent içinde dağıtımını yapmak üzere yeni alınan 125 araç hizmete girdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kalabak Suyu Tesisleri'nde, suyun kent içinde dağıtımını yapmak üzere yeni alınan 125 araç hizmete girdi.

ESKİ Kalabak Suyu Tesisleri'nde düzenlenen törende, Büyükşehir Belediyesi, Sucular Odası ve Anadolu Isuzu işbirliğiyle alınan 125 araç tanıtıldı. Törende konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, çağdaş bir projenin hayata geçmesinden dolayı memnun olduklarını belirterek, araçlara Emniyet Müdürlüğü tarafından özel olarak "SU" plakası da verildiğini kaydetti. Kalabak suyunun 1995-96 yıllarında ruhsatı bile olmadığını anlatan Büyükerşen, "Şimdi ise, şişeleme ve damacana tesisleri kuruldu. Eskişehir dışında kalabak suyu bulmak pek kolay değil. Şimdi biz de dağıtım yapan esnaflarımıza, 'koca hantal' kamyonları bırakın dedik ve onlarda elinden gelen gayreti göstererek, bu projenin hayata geçmesini sağladı. Emniyet Müdürü de, bizlere 'SU' plakası verdi. Artık sıra, kılık kıyafete geldi. Öyle saçlı sakallı kimseyi istemiyorum. Herkes kılık kıyafetine dikkat edecek. Sakallı bir şekilde tesislere gelenlere dolum yapılmayacak. Araçlar kadar şoförler ve personelde bizim için onur kaynağı ve övünç meselesi olacak. Bu çağdaş projeye bunun yakışacağına inanıyorum" dedi.

Anadolu Isızu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay'ın Büyükerşen'e plaket verdiği törene, Vali Yardımcısı Ziya Güler, Sucular Odası Başkanı Gazi Kaya, araç sahipleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title