Haberler

Eskişehir: Eskişehir'de Çocuk Kaçırmaya 4 Gözaltı

Eskişehir'de, Bir Kız Çocuğunu Teyzesinin Yanından Kaçırdıkları İddia Edilen Aralarında Çocuğun Babasının da Bulunduğu 4 Kişi Yakalandı.

Eskişehir'de, bir kız çocuğunu teyzesinin yanından kaçırdıkları iddia edilen aralarında çocuğun babasının da bulunduğu 4 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Uluönder Mahallesi Aktüre Sokağı'nda teyzesi S.A. (46) ile birlikte yürüyen C.D.'nin (5) 06 GEH 43 plakalı bir otomobille kaçırıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Çevre yolunda tertibat alan ekipler, sözkonusu aracı Takkalı Kavşağı'nda durdurdu. Araç içinde C.D.'nin olduğunu gören polisler, çocuğun babası İ.D. (33), İ.D.'nin amcasının oğlu T.D. (25) ve arkadaşları S.S. (25) ile M.D.'yi (26) gözaltına aldı. Kaçırıldığı ileri sürülen C.D.'nin babası İ.D.'nin Alanya'da bir otelde müdür olarak çalıştığı, Eskişehir'de bir mağazada satış görevlisi olarak çalışan eşi A.D. ile (28) bir süredir ayrı yaşadıkları ve çiftin boşanma davalarının 1.5 yıldır sürdüğü öğrenildi. C.D. annesine teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title