Haberler

Eskişehir Eşini Öldürüp Intihar Eden Polis Memuru Toprağa Verildi

Eşini öldürüp intihar eden polis memuru toprağa verildi

KONYA? da cinnet getirmesi sonucu eşini öldürüp intihar eden 27 yaşındaki trafik polisi Serkan Çevik'in cenazesi Eskişehir'de toprağa verildi.

Geçen Perşembe günü Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde meydana gelen olayda, Cihanbeyli'de bir camide imamlık yapan Mustafa Özdemir, yıllık izin için gittikleri Eskişehir'den geçen salı günü dönen hemşire kızı Elif Çevik ile polis memuru damadı Serkan Çevik'i aramış, ancak kendilerine ulaşamamıştı. Özdemir, sağlık ocağında görev yapan kızı Elif Çelik ile Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli damadı Serkan Çevik'e ulaşamayınca çilingir yardımıyla eve girdi. Özdemir, kızı ve damadını yatak odasında yerde kanlar içerisinde, 2 yaşındaki torunu İkranur'u da anne ve babasının cesedinin yanında elbisesi kanlı olarak buldu. Yapılan incelemede Elif Çevik'in vücudunda 6 mermi, Serkan Çevik'in ise başından vurulduğu tespit edilmişti. Serkan Çevik'in cinnet getirmesi sonucu eşi Elif Çevik'i öldürüp sonra intihar ettiği belirlenmişti.

Elif Çevik memleketi Konya Seydişehir'de dün toprağa verilirken Serkan Çevik ise bugün memleketi Eskişehir'de toprağa verildi. Serkan Çevik'in Türk Bayrağı örtülü cenazesi Emniyet Müdürlüğü'ne ait cenaze aracı ile Sivrihisar Caddesi'ndeki Dekovil Camii'ne getirildi. Cenazeye İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, ölen Serkan Çevik'in babası Vahit Çevik ile çok sayıda vatandaş katıldı. Öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Serkan Çevik'in cenazesi Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Özdemir Cihanbeyli Eskişehir Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title