Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Odunpazarı Belediyesi bünyesinde görev yapan özel güvenlik personeline, hizmet içi eğitim verildi.

Odunpazarı Belediyesi bünyesinde görev yapan özel güvenlik personeline, hizmet içi eğitim verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen eğitim programı ile belediyede görev yapan 92 özel güvenlik personeli hizmet için eğitim programına alındı.

Odunpazarı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Özlem Yıldız ve Güvenlik Amiri Ümit Kıymaz tarafından verilen eğitimlerde, personele, özel güvenlik hizmetlerinin yürütülmesiyle ilgili kurallar ile yetki ve sorumlulukları anlatıldı.

"Araç bakım atölyeleri zaman ve kaynak tasarrufu sağlıyor"

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi'nde bulunan araç bakım atölyelerinin, zaman ve kaynak tasarrufu sağladığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, belediye hizmetlerinde kullanılan motorlu araçların her türlü bakım ve onarımlarının Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Şantiyesinde bulunan atölyelerde yapıldığı belirtildi.

Alanlarında uzman personellerin görev yaptığı atölye sayesinde, belediye araçlarının bakım ve onarımlarının daha kısa sürede ve kaynak tasarrufu sağlanarak yapılabildiği ifade edildi.

Engelliler için yeni yıl kutlaması

Tepebaşı Belediyesi, engelli birey ve aileleri için yeni yıl kutlaması düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, geleneksel olarak düzenlenen yılbaşı kutlamasıyla engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi.

Halk oyunları ekibinin gösteri sunduğu etkinlikte, engleliler gönüllerince eğlendi.

Ataç, etkinlikte yaptığı konuşmada, belediye olarak engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Odunpazarı Belediyesi Özlem Yıldız Tepebaşı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title