Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren hamamları denetledi.

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren hamamları denetledi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında hamamlar, oluşturulan ekiplerce incelendi.

Ekiplerin gerçekleştirdiği denetimlerde, hamamların temizliği ve gerekli evraklar tek tek kontrolden geçirildiği ve müşterilerin kullanımına sunulan havlu, kese, lif gibi temizlik malzemelerin incelendiği bildirildi.

Görevliler, genel temizlik ve hijyen koşullarına sahip olmayan, evrakları eksik olan hamamlar hakkında zabıt tutarak uyarıda bulunduğu kaydedildi.

Çocuklara kitap okuma sevgisi aşılanıyor

Odunpazarı Belediyesi, Zeytindalı Çocuk Merkezi Atiye Aykanat Kütüphanesi ile çocuklara kitap sevgisini aşılıyor.

Belediyenin yaptığı açıklamaya göre, Zeytindalı, bu kapsamında kitap okuma saatleri ile anne ve babaların çocuklarıyla birlikte kütüphane ortamında kitap okumasına imkan sağladığı kaydedildi.

Çocukların ayrıca kütüphanede bulunan 3 boyutlu kitapları inceleme fırsatı bulduğu kaydedildi.

Ataç'a plaket verildi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a Kırıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kırım Gelişim Vakfı Başkanı Ümit Şilit, Kırım'a yıllardan beri verdiği desteklerden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a teşekkür plaketi takdim ettiği bildirildi.

Kırım konusunda desteklerini esirgemeyen Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Metin Gündoğdu'ya ve Kırım'a destek vererek yemekte bulunan diğer kişilere de teşekkür plaketi verildiği kaydedildi.

Emekli olan personele plaket verildi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nden 2014-2015 yıllarında emekli olan personel için, Hastane Başhekimliği tarafından düzenlenen emeklilik töreni Prof. Dr. Necla Özdemir Salonu'nda gerçekleştirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, törende konuşan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar Sırmagül, emekli olan personele bugüne kadar hastaneye verdikleri hizmetler için teşekkür ederken, onlardan emekliliği yeni ve belki de daha üretken bir dönemin başlangıcı olarak kabul etmelerini ve sevdikleriyle vakit geçirmelerini istedi.

Konuşmaların ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Alparslan Birdane en kıdemli emekli personel olan Lütfiye Yıldırım'a plaket ve teşekkür belgesini takdim ettiği, sonrasında diğer emekli personele plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Tepebaşı Kırım Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title