Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Ramazan'da Park Buluşmaları" etkinlikleri, Bilim Kültür ve Sanat Parkı ile Kent Park'ta başladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Ramazan'da Park Buluşmaları" etkinlikleri, Bilim Kültür ve Sanat Parkı ile Kent Park'ta başladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, etkinlikler Bilim Kültür ve Sanat Parkı ile Kent Park'ta düzenlenen iki konserle başladı.

Etkinliklere katılan çocuklara, her iki parkta da konserler öncesi düzenlenen eğlenceli yarışmalarla birbirinden güzel hediyeler verildiği belirtildi.

Etkinlikler için Odunpazarı Alaaddin Parkı önünden saat 21.15, 21.30, 21.45, 22.00'de ücretsiz ring seferleri düzenleneceği kaydedildi.

-  Han ve Mahmudiye ilçelerinde iftar programı düzenlendi

Tepebaşı Belediyesi'nin geleneksel sokak iftarları Han ve Mahmudiye ilçelerinde düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Ramazan'ın 3'üncü gününde Han ve Mahmudiye'de kurulan iftar sofralarına yüzlerce kişi katıldı.

Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği iftar programlarının Ramazan ayı boyunca devam edeceği kaydedildi.

"2. Seyitgazi İftar Buluşmaları" başladı

Seyitgazi Belediyesi tarafından "2. Seyitgazi İftar Buluşmaları" düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamada, ramazan buluşmalarının bu sene ilki Göcenoluk, İkizoluk, Salihler, Çürüttüm mahalleleri ve Kütahya'nın Lütfiye, Güllüdere, Makasalanı köylerinden gelen vatandaşlar katıldı.

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, programda, ramazan ayında birlikte iftar etmenin manevi huzurunu yaşadıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Mahmudiye Seyitgazi Eskişehir Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title