Haberler

Eskişehir'de Demirtaş'ın Bez Afişlerini Asanlara Saldırı: 2 Gözaltı

Güncelleme:

Eskişehir'de cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın soyadının yazılı olduğu bez afişleri asanlara bıçakla saldırdıklaran 2 kişi gözaltına alındı.

HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın soyadının yazılı olduğu afişleri asanlara bıçakla saldırdığı iddia edilen 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

DEMİRTAŞ AFİŞLERİNİ ASANLARA BIÇAKLI SALDIRI

Olay akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda meydana geldi. 'Demirtaş' yazılı bez afişleri iple Porsuk Çayı kıyısına asar gruba, başka bir grup tepki gösterdi. Afiş asarlara ellerindeki bıçaklarla saldırmak isteyen 2 kişi olay yerindeki sivil polisler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

ÇEVİK KUVVET POLİSLERİ SEVK EDİLDİ

Yaşanan gerginlik nedeniyle Porsuk Bulvarı'na çevik kuvvet polisleri sevk edildi. Afişleri asanlar daha sonra toplayarak polislerin aldığı güvenlik önlemleri altında uzaklaştı. Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) İl Başkanı Ahmet Uluçelebi, parti olarak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Selahattin Demirtaş'ı destekleme kararı aldıklarını söyleyerek "Bu da bizim en demokratik hakkımız. Demirtaş ile ilgili afişler astığımız için saldırıya uğradık" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (109)

YA SEV YA TERK ET !!!:

eskişehir türk bölgesi, siz gidin propagandanızı kendi bölgenizde yapın hatta kendi topraklarınızdan ayrılmayıp kendi kendinizi yiyip bitirin bu ülke topraklarında size ekmek bile haram

76
80
yanıtYanıtla
YOLA GELECEKSİNİZ!ronodrtds@gomail.com:

Kahrından gebereceksin! dikkat et kendine..

yanıt0
yanıt0
bababani@outlook.com.tr:

saol evlad çizgiler belli resmiyet lazım ins uyuyorsundur :D

yanıt0
yanıt0
devrim devrimderman.devrim@gmail.com:

bu faşistlik anca sende olur çok mu seviyorsun toprajlarını o zaman ecdadının geldği yere git burada ne işin var

yanıt0
yanıt0
kızılkurtkelebekask@gmail.com:

yaw he he zirto tirko biz bütün türkiye yi istiyoruz :=))))))))

yanıt0
yanıt0
TARAFSIZ..:

Siz böyle Düşündükçe bu ülke daha çok bedeler ödüyecekler.. Yeter BİZ İNSANLAR ÖLMESİN ANNELER AĞLAMASIN DİYORUZ SİZİN YAPTIĞINIZ FAŞİSTLİĞE BAKIN AYIP DEĞİLMİ SİZE DOĞUDA BÜTÜN PARTİLERİN BAYRAKLARI VAR İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ YAŞİYOR .. SİZE MARDİN''İ ÖRNEK VERİYİM BURDA 7 DİLDEN ,,7 IRKTAN İNSAN YAŞİYOR VE YILARDIR ARALARINDA HİÇ BİR SORUN ÇIKMADI HİÇ KİMSE KÜRTLER KADAR BARIŞ TARAFI DEĞİL SAÇMA SAPAN GÖRÜŞLERİNİZDEN CAHİLCE ÖN YARGILARINIZDAN VAZGEÇMENİZ GEREK BENCE..

59
44
yanıtYanıtla
BJK55ersanalgan@hotmail.com:

Kendinden örnek vererek genelleme yapıyorsun. Sonra da saldırganları bir milletle genelemeye çalışıyorsun. Yıllardır kanla, gözyaşı ile beslenen bu insanların, partilerin peşinde koşuyorsun, biz böyleyiz, siz böylesiniz, saldırganlarla görüş olarak farkın yok...

yanıt0
yanıt0
Hasanozen7@hotmail.com:

Konusma guzel de bir tek bayramizi gormedim. Iste beni uzen

yanıt0
yanıt0
RELAKS:

kimse sizin sevginize muhtaç değil, ama saygı göstermek ZORUNDASINIZ. SEVE SEVEEEEEE .......

48
49
yanıtYanıtla
SSS:

İSRAİL = BÖYLE TÜRKLER

42
39
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title