Haberler

Eskişehir'deki Rehin Alma Olayı

Eskişehir'de, Kız Kardeşini Kaçırdığı İddia Edilen Tatlıcının Dükkanını Basıp, İşyerinde Çalışan Kasiyer Kızı Bıçak Zoruyla 2 Saat Rehin Tutan Şahsın, Psikolojik Tedavi Gördüğü Ortaya Çıktı.

Eskişehir'de, kız kardeşini kaçırdığı iddia edilen tatlıcının dükkanını basıp, işyerinde çalışan kasiyer kızı bıçak zoruyla 2 saat rehin tutan şahsın, psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, İki Eylül Caddesi üzerindeki bir tatlıcı dükkanında akşam saatlerinde meydana gelen olayda, kız kardeşini kaçırdığını ileri sürdüğü İ.K.'nın (22) işyerini bıçakla basıp, bahse konu yerde çalışan E.B. (21) adlı genç kızı 2 saat rehin tutan N.K.'nin (25), psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtildi. Kaçırılan kardeşi Y.K.'nın (19) söz konusu işyerine gelmesiyle 2 saat sonra eylemine son veren şahsın, Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu sürüyor. N.K.'nın bir inşaatta işçi olarak çalıştığı, rahatsızlığı sebebiyle vatani görevini de tamamlayamadığı öğrenildi.

Rehin alma eylemi sırasında zaman zaman sigara içip, telefonla konuşması dikkat çeken ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Akdoğan ile Asayiş Şube Müdürü Mustafa Özefe'nin de aralarında bulunduğu emniyet yetkililerinin ikna etmek için bir süre uğraştığı N.K.'ye, polisin telefonla ulaştığı doktorunun tavsiyesi üzerine herhangi bir müdahalede bulunulmadığı belirtildi. Rehin alma olayının kimse yaralanmadan sona ermesi herkesi sevindirdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmaya devam ediyor.

(HÖ-OÖ-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title