Haberler

Eskişehir'de Yerel Seçime Doğru

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, seçim çalışmaları kapsamında Kurtuluş Kapalı Halk Pazarı ve Mihalgazi'nin Alpagut beldesini ziyaret etti.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, seçim çalışmaları kapsamında Kurtuluş Kapalı Halk Pazarı ve Mihalgazi'nin Alpagut beldesini ziyaret etti.

Halk pazarı ziyareti sırasında esnaf vatandaşlarla bir araya gelen Karacan, esnafın mevcut pazar düzeni, fiziksel yetersizlikler ve yetkili muhatap bulamama gibi konularda şikayetlerini iletmeleri üzerine, sorunların farkında olduklarını belirtti. Bu durumun Eskişehir'e yakışmadığı ifade eden Karacan, "Pazarın kaderine terk edilmesinin hiç bir izahı yok. Aciliyetle çözüme kavuşturacağız" dedi.

Karacan, AK Parti döneminde kentin sorunlarının değil, geleceğinin tartışılacağını aktararak şöyle devam etti:

"Biz vizyonumuzu ortaya koyarken, yönetimin merkezinin insan olması gerekliliğine özellikle vurgu yaptık. Bugün hep birlikte şahit olduğumuz gibi merkezde insan olmayınca bu ve benzeri konuların sorun haline gelmesi ne yazık ki kaçınılmazdır. İnşallah bizim dönemimizde Eskişehir sorunlarını değil, geleceğini tartışacak."

Kent merkezindeki seçim programını tamamlayan Karacan, Mihalgazi'nin Alpagut beldesine gitti. Çarşıyı ziyaret ederek Alpagutlularla bir araya gelen Karacan, Alpagut'a hizmetle sorumlu olmanın yeterli olmadığını anlattı. Hizmetin heyecanını duymanın önemli olduğunu belirten Karacan, bugün kendi heyecanını paylaşmak için Alpagut'ta olduğunu söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title