Haberler

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu: 26 Gözaltı

Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu: 26 gözaltı Kapılar koçbaşı ile kırıldıESKİŞEHİR - Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 26 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu: 26 gözaltı

Kapılar koçbaşı ile kırıldı

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 26 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kent genelinde sokak satıcılarına yönelik çalışmalar başlattı. Gençlerin korunması ve sokak satıcılarının yakalanması amacıyla Özel Harekat unsurlarının da bulunduğu operasyonda toplamda 100 polis görev aldı. Bu kapsamda belirlenen birçok adrese düzenlenen operasyonda açılmayan kapılar koçbaşı ile kırıldı. Operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları öne sürülen 7 şüpheli ile uyuşturucu madde kullanan 19 kişi yakalandı. Planlı operasyon kapsamında 8 ayrı adres ve şahısların üzerlerinde eğitimli narkotik köpeği ile yapılan aramalarda 30.98 gram skunk maddesi, 23.04 gram esrar maddesi, 17 adet uyuşturucu hap, 0.45 gram bonzai, 1 adet tabanca, şarjör ve 7 fişek, 1 adet pompalı tüfek ve 23 adet kartuş ele geçirildi. Şüphelilerin 19'u hakkında 'Uyuşturucu madde kullanmak' suçundan yasal işlem yapıldı. Gözaltına alınan ikisi suça sürüklenen çocuk olmak üzere 7 şahsa da 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan yasal işlem yapıldı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title