Haberler

Eskişehir'de Üniversite Öğrencilerinden Örnek Davranış

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde (Aü) Öğrenim Gören Bir Grup Öğrenci, Topladıkları 500'e Yakın Ders Kitabını Büyükşehir Belediyesi'ne Bağışladı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) öğrenim gören bir grup öğrenci, topladıkları 500'e yakın ders kitabını Büyükşehir Belediyesi'ne bağışladı.

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde verilen "Topluma Hizmet Uygulamaları" dersine katılan öğrenciler, ilköğretim öğrencileri için topladıkları pek çoğu yeni 500'e yakın ders kitabını Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen üniversite ve OKS hazırlık kurslarında kullanılmak üzere belediyenin Eğitim ve Meslek Edindirme Merkezi'ne bağışladı. Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Serap Benligiray, ders kapsamında toplanan kitapların, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği üniversite hazırlık ve OKS kurslarında kullanılacak olmasından duydukları mutluluğu dile getirirek, başta öğrenciler olmak üzere kitap toplama kampanyasına destek veren herkese teşekkür etti. Benligiray, ayrıca herkesi benzeri kampanyalara destek vermeye davet etti.

(HÖ-MŞ)

11.01.2007 18:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title