Haberler

Eskişehir'de Trafik Kazası

Eskişehir'de, Unuttuğu Pasaportunu Almak İçin Otobüs Terminalinden Evine Geri Dönen ve Eşinin Bindiği Otobüsü Beklemek İçin Yolun Karşısına Geçmek İsteyen Emekli Bir Gurbetçi, Otomobilin Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti.

Eskişehir'de, unuttuğu pasaportunu almak için otobüs terminalinden evine geri dönen ve eşinin bindiği otobüsü beklemek için yolun karşısına geçmek isteyen emekli bir gurbetçi, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Çevre Yolu Polis Okulu Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Salim M. (56) idaresindeki 26 AS 852 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Zeynel Ekici'ye (71) çarptı. Kazada, çarpmanın etkisiyle 30 metre uzağa fırlayıp, su birikintisinin içine düşen Ekici, olay yerinde hayatını kaybetti. Bir süre önce gurbette işçi olarak çalışarak emekli olduktan sonra memleketi Eskişehir'e döndüğü belirtilen maktulün, eşiyle birlikte İstanbul'dan yurtdışına çıkmak için Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne geldiğinde evde unuttuğunu fark ettiği pasaportunu geri aldıktan sonra yetişemeyeceğini düşündüğü ve karısının da içinde olduğu otobüsü Polis Okulu Kavşağı'nda beklemeyi planladığı öğrenildi. Polis, kazadan sonra otomobil sürücüsünü gözaltına aldı. Trafik ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

(HÖ-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title