Haberler

Eskişehir'de Teröre Tepkiler

Eskişehir Barosu Başkanı Yusuf Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Ulusunun Hain Saldırıyı Ortadan Kaldırmaya Yönelik Kararlılığı ve Birlikteliği Gösterecek Güçte Olduğunu Söyledi.

Eskişehir Barosu Başkanı Yusuf Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve ulusunun hain saldırıyı ortadan kaldırmaya yönelik kararlılığı ve birlikteliği gösterecek güçte olduğunu söyledi.

Vilayet Meydanı'nda toplanan Eskişehir Barosu'na üye avukatlar, terörü protesto etti. Baro Başkanı Yusuf Yıldırım, yaptığı konuşmada, "Devletin bağımsızlığı, milletin güvenliği ve birliği için kahramanca görev yapan 12 askerimizin bölücü terör örgütünce yapılan hain saldırı sonucunda şehit edilmesinden duyduğumuz üzüntüyü, her şehit haberinin ardından olduğu gibi çaresizlik içinde izlemekten ve yine terörü lanetlemekten, ülkemiz ve baromuz olarak bıktık ve usandık" dedi.

Baronun eylemine çok sayıda vatandaş ve öğrenci de destek verdi.

Öte yandan, şehir içi hattında çalışan minibüsçü esnafı da, araçlarını Türk bayraklarıyla donatıp terörü lanetledi. Sakarya Caddesi-Esentepe Mahallesi hattında çalışan esnaf, tepki konvoyu oluşturarak terör olaylarının sona ermesini diledi.

(HÖ-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title