Haberler

Eskişehir'de 'Sivrihisar Hava Gösterileri'

ESKİŞEHİR'in Sivrihisar ilçesi yakınlarındaki 'Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi Necati Artan Tesisleri'nde, 15- 16 Eylül günlerinde, uluslararası hava gösterisi düzenlenecek.

ESKİŞEHİR'in Sivrihisar ilçesi yakınlarındaki 'Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi Necati Artan Tesisleri'nde, 15- 16 Eylül günlerinde, uluslararası hava gösterisi düzenlenecek.

'Sivrihisar Hava Gösterileri, SHG Airshow 2018' adıyla gerçekleştirilecek gösterilere, Türk Hava Kuvvetleri'nin Solo Türk ekibi de katılacak. Dünyada uçar durumda sadece 3 adet bulunan CATALINA, Sivrihisar Hava Gösterileri'nde havacılık tutkunlarının karşısında olacak. Yapılacak kura çekiminde kazanan izleyiciler de bu uçakla uçabilecek. Türkiye'ye M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi'nce kazandırılan P-51 MUSTANG de Sivrihisar'daki gösterilerde yer alacak.

MD 500 tipi helikopterler ile gösteriler yapan Martin Lovell, Sivrihisar Hava Gösterileri'ne İngiltere'den katılacak. 'Dutch Rush Aerobatics' adına Hollanda'dan katılacak akrobasi pilotu Frank Van Houten, Sukhoi tipi akrobasi uçağı ile ilk defa Türk seyircilerinin karşısında olacak.

Sivrihisar Hava Gösterileri'nde ikinci defa yer alacak Alman akrobasi pilotu Tim Tibo da Sbach 342 tipi uçağıyla hayranlarıyla tekrar buluşacak. Gösterilerde yurt içinden de birçok firma, uçuş okulu, üniversite ve havacılık ile ilgili kurumlar da tanıtım için yer alacak. Etkinlikte ayrıca Türkiye'nin milli akrobasi pilotları Ali İsmet Öztürk ve Semin Öztürk de gösteri sunacak.

Türk Hava Kurumu planör ve paraşüt grupları, İngiliz pilot Bob Pooler ile Türkiye'nin en eski tayyaresi Boeing-Stearman ve Aviat Husky gösterileri ve Amerikalı gösteri pilotu Mark Murphy'in T-6 Texan/Harward uçağı ile yapacağı gösteriler de etkinlikte olacak. Model uçak pilotu Alman Simone Zunterer de etkinliğe katılacak.

Sivrihisar Hava Gösterileri'nde geleneksel hale gelen 'Uçak Pistinde Bisiklet Yarışı' da Airshow 2018 programı içinde yer alacak. Eğlenceli yarış, hava gösterilerinin ilk günü olan cumartesi gerçekleştirilecek. 2 gün sürecek 'SHG Airshow 2018' boyunca 'SHG Airshows Fotoğraf Yarışması' da deneyimli fotoğrafçılar Zafer Buna ve Uğur Özkan ile yapılacak. Bu yılki sempozyumlarda ise deneyimli öğretmen pilot Oben Oğultarhan 'Genel Havacılık Nedir?' konulu söyleşi düzenleyecek. Deneyimli pilot Hakan Çetinkaya ise 'Gyrocopter' hakkında bilgiler paylaşacak.

? - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivrihisar Eskişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title