Haberler

Eskişehir'de Rahatsızlanan Sinema Sanatçısı Müjde Ar Hastaneye Kaldırıldı

Eskişehir'de Rahatsızlanan Ünlü Sinema Sanatçısı Müjde Ar, Hastaneye Kaldırıldı.

Eskişehir'de rahatsızlanan ünlü sinema sanatçısı Müjde Ar, hastaneye kaldırıldı.

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen "9. Uluslararası Eskişehir Film Festivali"nin açılışına katılmak üzere Eskişehir'e gelen sinema sanatçısı Müjde Ar, Yunusemre Kampusü'nde kaldığı Otel Anadolu'da rahatsızlanınca, aynı yerleşke içindeki Anadolu Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Yapılan tetkiklerin ardından Dahiliye Servisi'ne yatırılan sanatçıya, ilaçlı tedavi uygulanmaya başlandı.

Eşi Müjde Ar ile birlikte özel otomobilleriyle Eskişehir'e geldiklerini belirten CHP eski Milletvekili Ercan Karakaş, 5 saatlik uzun bir yolculuk yaptıklarını belirterek, "Eşim belinden rahatsızlandı. Geçen yıl bir trafik kazası geçirmişti, bu yüzden belinde küçük bir problem kaldı. Zaman zaman uzun yolculuk yapınca tekrar bu rahatsızlık ortaya çıkıyor. Bu sabah kahvaltından sonra belinde ağrılar olunca, hastaneye getirdik. Doktorlar muayene ettiler ve sinir sıkışması olduğunu söylediler. Onu açmak için

gerekli tetkikler yapıldı. Şu an istirahat ediyor. Doktorların söylediğine göre, akşamki ödül törenine katılabilecek. Durumu iyi, vahim bir şey yok" dedi.

Müjde Ar, bugün akşam Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu'da düzenlenecek 9. Uluslararası Eskişehir Film Festivali'nin açılış töreninde sinema sanatçısı Kadir İnanır ile birlikte onur ödülü alacak.

(HÖ-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title