Haberler

Eskişehir'de Pazarcıların Yer Eylemi

Eskişehir'de Bir Grup Pazarcı Esnafı, Yeni Kurulan Pazar Yerinde Kendilerine Yer Verilmediğini Gerekçe Göstererek Protesto Eylemi Yaptı.

Eskişehir'de bir grup pazarcı esnafı, yeni kurulan pazar yerinde kendilerine yer verilmediğini gerekçe göstererek protesto eylemi yaptı.

Çamlıca Mahallesi'nde yeni kurulan semt pazarında kendilerine yer verilmediğini ileri süren bir grup pazarcı esnafı, eylem yaptı. Esnaf adına açıklama yapan Kadir Demirtaş, yıllardır bahse konu mahallede önceki pazar yerlerinde esnaflık yaptıklarını belirterek, "Bizler de dernek üyesiyiz. Ancak, yeni açılan pazar yerinde nedense yaklaşık 100 kişiye yer verilmedi. Tüm bunlara rağmen pazar yerinde 35'in üzerinde odaya kayıtlı olmayan kişilere yer verildiğini tesbit ettik. Belediye bizlere her türlü imkan ve desteği verirken, üyesi olduğumuz Pazarcılar Odası, Yeşilsakarya Üreticiler Birliği yöneticileri bizlere haksızlık yaptı. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız, gerekirse dava açacağız" diye konuştu.

Eylem, basın açıklamasından sonra olaysız sona erdi.

(HÖ-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title