Haberler

Eskişehir'de ÖSS Günü Tramvay Seferleri Sıklaştırılacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin, Hafta Sonu Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) Sebebiyle Tramvay Seferlerini Sıklaştıracağı Bildirildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin, hafta sonu Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sebebiyle tramvay seferlerini sıklaştıracağı bildirildi.

Estram Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, ÖSS'ye katılacak öğrencilerin sınav yerlerine ulaşımlarında bir sıkıntı yaşamamaları maksadıyla tramvay seferleri, 17 Haziran Pazar günü özellikle sınav başlangıç ve bitiş saatlerinde sıklaştırılacak. Otogar-SSK hattındaki seferler, 07.00 ile 13.00 saatleri arasında 6-7 dakikada bir yapılacak. Osmangazi-Opera hattındaki seferler ise, 07-30 ile 21.15 saatleri arasında 11 dakikada bir gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, öğrencilerin sınav yerlerine sıkıntısız ulaşmaları için sefer aralıklarını sıklaştıracaklarını belirterek, "Pazar günü sürücülerin, özellikle sınav yapılan okulların çevresinde klakson çalmamalarını istiyorum. Sınava girecek tüm öğrencilere de başarılar diliyorum" dedi.

(HÖ)

13.06.2007 18:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title