Haberler
Güncelleme:

150 kişiyi koronaya kurban veren kentimizde tedbirlere uyulmaması korkutuyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vaka sayısı en çok yükselen kentler arasında açıkladığı Eskişehir'de, tedbirlere uyulmaması tedirgin ediyor. Mart ayından bu yana 150 kişinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği şehirde, yaklaşık 4 bin kişi de evinde tedavi görüyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

sinem:

belediyesi gibi. . kendide tuaf şehir. . . . . . sözde avrupa kenti. . . . 2 caddesinden . . iki park ve masal şatosundan başka bişeyi olmayan. . . çöpleri yola atılan şehir. . . .

2
4
yanıtYanıtla
Merve:

Copleri yola mi atilan! Valla her kose basi cop kutusu dolu . Tabi disardan gelenler yere atiyorlarsa onlara yapacak bi sey yok

yanıt0
yanıt0
rakamlar dsö:

sen dsö ile paylaşıp halkla paylaşmadığın gerçek rakamları açıkla, bak bakalım maskesiz çıkan oluyor mu, beş tane üst üstte takmıyorlar mı? opps. . ama pardon ya o zaman da otel sahipleri ve özel okul sahiplerinin geliri düşer değil mi? vatandaş ölürse ölsün! nasıl olsa bir avuç üstün azınlığın kar etmesi, binlerce insanın yaşamından daha değerlidir. amin!

3
1
yanıtYanıtla
ENİS:

BAKAN BEY ÖLÜ SAYISINI GÜNLÜK 500, AĞIR HASTA SAYISINI 50 BİN OLARAK AÇIKLASA ''ÖKÜZ KAFALILAR'' MASKELERİNİ DÜZGÜNCE TAKACAK MI SANIYORSUN? BAK İNGİLTERE, HOLLANDA, BELÇİKA''DA GÜNDE 10''AR BİN, İSPANYA, İTALYA''DA 15''ŞER BİN, FRANSA''DA 26 BİN GÜNLÜK BULAŞ SAYISI. AVRUPA''NIN NÜFUSU EN KALABALIK ÜLKESİ NERESİ?TÜRKİYE. GÜNLÜK BULAŞ SAYISI ''İKİ BİN''. DİYELİM Kİ BİZİMKİLER YALAN SÖYLÜYOR. AVRUPA KADAR OLSUN. BİZDE DİKKAT EDEN, KURALLARA HARFİYEN UYAN KAÇ KİŞİ VAR? BIRAKIN BU BOŞ LAFLARI. .

yanıt3
yanıt1
EkSeS:

Bir yasa ciksa : '' Maske kuralina uymayana 2 tokat atmak serbest'' diye . . ancak ozaman akillanir bu vurdumduymazlar. Corona ve karantende oldugu halde disari cikiyorsa , ancak kötekle akillanir

1
2
yanıtYanıtla
dame tu cosita:

abartmayin

1
2
yanıtYanıtla
he:

Memlekette; şehir merkezlerinde, böyle fotoğrafların olmadığı bir yer var mı?

2
0
yanıtYanıtla
El patron:

Seninde dogru verileri vermedigin icin bizim moralimiz bozuluyor bakan bey.

2
0
yanıtYanıtla
Çoğunluk:

Ne hikmetse fotoğraftakilerin büyük çoğunluğu maskeli

1
0
yanıtYanıtla
uCube:

İnsanlar saldım mevlam çayıra diyor. ;)) Bazı insanlar da şu var, bulaşsa da 15 günde iyileşirim zaten diyorlar, o iyileşenleri gördüklerinde. Ama şunu bilmiyorlar ki, korunan insanlara da bulaştırıp, haklarına giriyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
...:

Bizim bi komsu korona kadin herkese oturmaya gidiyor kimseye de soylemedi korona oldugunu . Sikayet etsem adimi vermezler di mi?

0
0
yanıtYanıtla
sezen:

eskisehirde okullarin durumuda içler acisi fatih mahallesindeki Hürriyet ilk ögretim okulunda covid19 vakasi cikti 1A sinifi karatinaya alindi okuldan velilere haber vermek yok ögretmenler tenezül edip bişi bile yazmiyor veliler cevreden duyup ögretmeni sikiştirinca bi minnet cevap veriyor okula girerken ateş ölçülmüyor cocuklar ayni anda tenefüste 6 yasindaki cocuk ne anlar mesafeden okullar açilmasaydi daha iyi bence kistlamalara geri dönmezsek halimiz duman

0
0
yanıtYanıtla
E.G.:

Öğretmenleri suçlamayın. Ona da emir gelmiştir yukarıdan kimseye söylemeyin diye ..

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title