Haberler

Eskişehir'de Huzur Operasyonu

Eskişehir'de Polis Ekiplerinin Gerçekleştirdiği Huzur Operasyonunda 4 Bin 277 Kişi Kimlik Kontrolünden Geçirilirken, 20 İşyerine Çeşitli Suçlardan Yasal İşlem Uygulandı.

Eskişehir'de polis ekiplerinin gerçekleştirdiği huzur operasyonunda 4 bin 277 kişi kimlik kontrolünden geçirilirken, 20 işyerine çeşitli suçlardan yasal işlem uygulandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli 4'ü amir 103 polis memuru, Basın Şehitleri, Kızılcıklı Mahmut Pehlivan, İsmet İnönü caddeleri ile Porsuk Bulvarı'nda faaliyet gösteren umuma açık eğlence yerlerine ani baskın yaptı. 2 saat süren denetimlerde, 4 bin 277 kişi kimlik kontrolünden geçirildi. Kontrollerde, 19 işyerine Kimlik Bildirme Kanunu'na uymamaktan, 1 işyerine de yaşı küçük çocuk bulundurmaktan yasal işlem yapıldı.

Emniyet yetkilileri, denetimlerin vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla yapıldığını belirterek, "Asayiş Şube Müdürlüğü olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamaları için suç ve suçlularla mücadelemize, vatandaşlarımızdan aldığımız destek ve güvenle devam edeceğiz" dedi.

(OÖ)

08.04.2007 14:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

title