Haberler

Eskişehir'de Hırsızlık

Eskişehir'de, Emniyet Müdürlüğü'nün Karşısındaki Bir İşhanında 5 Büroya Giren Hırsızlar, 2 Puro ve Bir Çakmak Çalarak Kaçtı.

Eskişehir'de, Emniyet Müdürlüğü'nün karşısındaki bir işhanında 5 büroya giren hırsızlar, 2 puro ve bir çakmak çalarak kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Arifiye Mahallesi Bili Sokağı'nda bulunan Özdemir İşhanı'nda meydana gelen olayda, gece saatlerinde çatı katından içeriye giren kimliği meçhul hırsızlar, 5 büronun kapısını levyeyle zorlayarak açtı. 4 avukatlık bürosundan bir şey almayan hırsızların, bir muhasebe bürosundan ise 2 puro ile bir çakmak çaldıkları öğrenildi. Sabah işhanına gelen görevliler, hırsızlık olayını fark ederek durumu polise bildirdi. Teknik Büro ekipleri, işyerlerinde parmak izi araştırması yaptı. Hırsızların, bürolardan değerli eşyaları almayıp, sadece 2 puro ve çakmak çalmaları dikkati çekti. Olayın faillerinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

(OÖ)

03.04.2007 16:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title