Haberler

Fuhuş Operasyonu: 2'si Üniversiteli 8 Kadına Gözaltı

Güncelleme:

Eskişehir'de para karşılığında fuhuş yaptıkları öne sürülen 2'si üniversite öğrencisi 8 kadın, polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı.

Eskişehir'de günlük ve saatlik kiraya verilen apart dairlerde internet üzerinden iletişim kurdukları erkeklerle para karşılığında fuhuş yaptıkları öne sürülen 2'si üniversite öğrencisi 8 kadın polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı.

2'Sİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde fuhuş yapıldığı belirlenen 13 apart daireye eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda günlük ve saatlik kiraya verilen apart dairelerde para karşılığında fuhuş yaptıkları iddiasıyla 2'si üniversite öğrencisi olan 8 kadın ve  bu kadınlarla ilişkiye giren 8 erkek yakalandı. 

SAATLİK VE GECELİK İLİŞKİ

Gözaltına alınanlardan 8 kadın herhangi bir bulaşıcı hastalıklarının olup olmadıklarının belirlenmesi için polisler tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürülerek burada sağlık kontrolünden geçirildi. Kontrollerinin ardından tekrar Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen kadınların erkeklerle bir saatlik ilişki karşılığında 150 -200 lira arasında para aldıklarını, bir gecelik ilişki karşılığında ise bin lira istedikleri belirtildi.

APARTLARI 30 GÜN KAPATILDI

Yakalanan 8 kadın ile 8 erkeğe para karşılığında fuhuş yapmak suçundan 380'er lira idari para cezası kesilip serbest bırakıldı. Apart dairelerin ise Valilik Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından 30'ar gün süreyle kapatıldığını bildirdi. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500

Yorumlar (66)

Mehmetmete_kaan85@hotmail.com:

Devlet insanların cinsel hayatını denetlememelidir.Devlet kurumları iş yapıyoruz zannediyorlar ama boş işlerle uğraşıyorlar.Devlet paralel olursa böyle olur.Alan memnun satan memnun size ne.Türkiye Avrupayı Amerika'yı örnek almalıdır Almanya'yı Hollandayı gelişmiş ülkeleri.

11
97
yanıtYanıtla
Kamilkamilyurteri@hotmail.com:

Oradakilerden bir tanesi senin akraban olsaydı yine bu şekilde konuşur muydun acaba? El kızı adına konuşmak kolay. Bir de kendi akraban için düşünür müsün?

yanıt0
yanıt0
hasannecmihasannecmi@hotmail.com:

öyle gelişmiş geniş ailem olacağına fakir dar ailem olsun. hahaha. dünya dediğin 1 saniyeden az bile

yanıt0
yanıt0
Selimresmen@hotmail.com:

Bir de Avrupada Yasayan Gurbetci Gencleri Begenmezler Kurban Olsunlar Bizim Genclerimize Cogu Genclerimiz Daha Edepli Giyiniyor Almanlarin Icinde Büyüdükleri Halde. Türk Örf Adetimizi Gayet Iyi Biliyorlar En Azindan Cevremizde Gördüklerim Tanidiklarimla Yola Cikiyorum. Ben 35 Yasinda Bir Erkek Olmama Ragmen Bu Yasima kadar Böyle Gezen Türk Kizlari Nadir Gördüm Hemde Frankfurt Gibi Metropol Bir Sehirde Türklerin Yogun Oldugu Bölge Olmasina Ragmen. Bir Tatile Ciktik Arkadaslarla Belki 50 Kiza Denk Geldik Yolda Otostop Ceken Univ Ögrencileri Lise Ögrencileri Yada Erkek Arkadaslariyla Gizli Gizli Tatillere Gidenler vs. Anne Baba Okutuyorum Saniyor Kizlari Tatillerde Orda Burda Türkiye Nereye Gidiyor Böyle. Alman Erkek Arkadaslar Bahsetti Gecen is Yerinde Türkiyede Kizlarla Takilmak zevkli Oluyor cok Rahat Davraniyorlar Asil Baski Almanyadaki Türklerde Diyorlar Utandik resmen. Allah Akil fikir versin Tez Genclerimize.

55
8
yanıtYanıtla
alpaytekinn_demiroz@hotmail.com:

sizene arkadaş isteyen istedıgını yapar bu işlerle ugraşmaktan vazgecin artık.

16
47
yanıtYanıtla
dsadasasas@hotmail.com:

evet kişinin annesi dahi bu işi yapsa kimse karışmamalı. değil mi alpcim?

yanıt0
yanıt0
MELTEMmurat.aydin.72@hotmail.com:

Midesiz senin bacın anan yapsa böylemi konuşursun.

yanıt0
yanıt0
Zazaneden-62@live.com:

Kimi onurlu bir hayat yaşar. Kimide bedenini satar onursuzca yaşar.

53
4
yanıtYanıtla
akifbabakaan12345@hotmail.com:

Eger 1 Üniversite ögrencisi vücudunu satiyorsa onu tutuklamak yerine Devlet kendini sorgulamalidir.Burada arz ,talebin yaninda sebep de olmalidir

32
24
yanıtYanıtla
selcukselcukaaa@hotmail.com:

Yok canım hadi sende ordan, bende okudum o üniversitede edebiyle mütevazi yaşayıp okuyan çok insan var ama bazı aç göz daha 18-20 yaşında zevkü sefa sürmek isteyen tipler vardır, onlara çoook para lazımdır kanaat etmezler kısa yoldan çok para kazanıp herşeye bir anda erişmek isterler.

yanıt0
yanıt0
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title