Haberler

Eskişehir'de 'Bernarda Alba'nın Evi' Seyircisiyle Buluştu

Güncelleme:

Şehir Tiyatroları sezonun ikinci prömiyerini, Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı Tiyatro Salonunda gerçekleştirdi. İpek Atagün Gezener'in yönetmenliğini üstlendiği 'Bernarda Alba'nın Evi' adlı yeni oyunu Turan Oflazoğlu Türkçeye çevirdi. Hareket düzeni ve koreografisini Aslı Güneş Sümer'in gerçekleştirdiği oyunun kostüm tasarımını Tülay Kale, ışık tasarımını Mustafa Kala, müziklerini ise Ekin Eti hazırladı.

Eskişehir Şehir Tiyatroları, bünyesinde görev yapan, Burcu Tutkun, Özlem Akdoğan, Özlem Baykara, Pınar Bekaroğlu, Mahide Yumbul, Ecren Can Serim, Elçin Tezcan ve Ayşen Aşkın'dan oluşan sanatçı kadrosu ile sahnelenen 'Bernarda Alba'nın Evi', oyunculukları, sahneleme tekniği, ışığı ve müziği ile göz doldurdu. İzleyenlerin büyük beğenisini kazanan oyun,farklı ve renkli biçimi ile Şehir Tiyatrolarının zengin tiyatro repertuarına kağsamında sezon boyunca tiyatro severlerle buluşmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Eskişehir Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title