Haberler

Eskişehir'de "Ampullu Esrar" Operasyonu

Eskişehir'de, Polisin Düzenlediği Operasyonda Bir Miktar Uyuşturucu Madde ile Esrar İçiminde Kullanılan Ampul Gibi Çeşitli Düzenekler Ele Geçirilirken, 26 Kişi Gözaltına Alındı.

Eskişehir'de, polisin düzenlediği operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ile esrar içiminde kullanılan ampul gibi çeşitli düzenekler ele geçirilirken, 26 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "Karanlık" kod adlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyon çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve uyuşturucu madde kullandıkları iddia edilen 26 kişi gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde, ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda, 594 gram gonca esrar, 2 gram toz esrar, 1 gram kokain, 1 gram kenevir tohumu, esrar içiminde kullanılan kova, pet şişe, ampul, pipo ve çeşitli düzenekler

ele geçirildi. Haklarında "kullanmak maksadıyla uyuşturucu madde satın almak" suçundan işlem yapılan şüphelilerden 21'i, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Sorgulamaları tamamlanan Ü.K., M.U., M.G., T.Ö. ve S.E. ise, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

Operasyon kapsamında 4 kişinin, daha önce tutuklandığı açıklandı.

(OÖ-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title