Haberler

Eskişehir'de 9 Kişi Karbonmonoksit Gazından Zehirlendi

Eskişehir'de, 2 Ayrı Olayda Sobadan ve Şofbenden Sızan Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen 4'ü Çocuk 9 Kişi Hastanelere Kaldırıldı.

Eskişehir'de, 2 ayrı olayda sobadan ve şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4'ü çocuk 9 kişi hastanelere kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Yenikent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Türkan Yolsever (57), Hakime Yolsever (85), Turgut Yolsever (40), Serpil Yolsever (39), U.Y. (7) ve U.Y. (12), evlerinde banyo yaptıktan sonra rahatsızlandı. Doğalgazlı şofbenden sızan gazdan zehirlendikleri öğrenilen aile fertleri, 112 ambulanslarıyla götürüldükleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Devlet ve Zübeyde Hanım Kadın Doğum hastanelerinde tedavi altına alındı. Turgut, Türkan, Serpil Yolsever ile 12 yaşındaki U.Y.'nin sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirildi.

Diğer olay, Orhangazi Mahallesi'nde yaşandı. Ayşe Al (29) ile çocukları E.A. (5) ve M.A. (1), evlerinde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde müşahede altına alınan Ayşe Al ile çocuklarından E.A.'nın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, her iki zehirlenme olayıyla alakalı inceleme başlattı.

(OÖ)

30.12.2007 12:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title