Haberler

Eskişehir'de 3 Ayrı Bıçaklı Kavga: 7 Yaralı

Eskişehir'de Meydana Gelen 3 Ayrı Bıçaklı Kavgada 3'ü Ağır 7 Kişi Yaralandı.

Eskişehir'de meydana gelen 3 ayrı bıçaklı kavgada 3'ü ağır 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Büyükdere Mahallesi Meydanlı Sokağı'nda meydana gelen olayda, T.A. (34) bahse konu yerde kayınpederi ve kayınları ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle İ.C. (39), M.A.C. (34), Y.Ü. (52) bıçakla, E.B. (37) ile A.C. (39) de darp edilerek yaralandı. 112 Acil Servis ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Devlet hastanelerine kaldırılan yaralılardan İ.C. ile M.A.C.'nin sağlık durumlarının ciddi olduğu

bildirildi. Polis, olayın şüphelisi T.A.'yı gözaltına aldı.

Esentepe Mahallesi'nde yaşanan olayda ise, Nurten G. eşi Yaşar G. ile birlikte ağabeyi M.T.'nin (37) evine misafirliğe geldi. Birlikte alkol alan Yaşar G. ile eşinin kardeşi M.T. arasında bir süre sonra küfürlü konuşma yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu M.T, arbedeyi ayırmak isteyen kız kardeşi Nurten G.'yi kolundan bıçakla yaraladı. Yaralanan kadın, Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olayın şüphelisi M.T.'yi gözaltına aldı.

Diğer olay, Emek Mahallesi'nde yaşandı. İ.G.'ye (20) ait eve gelen U.A. (23) ile S.G. (28) arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi neticesinde U.A. karnından bıçaklandı. 112 Acil Servis sağlık ekipleri tarafından getirildiği Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan U.A.'nın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Polis, olayın şüphelisi S.A.'yı gözaltına aldı.

Her üç olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü açıklandı.

(OÖ-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title