Haberler

Eskişehir: Cüneyt Arkın'dan Başkan Sarıoğlu'na Ziyaret

Sinema sanatçısı Cüneyt Arkın, "Artık, siyasete girmek gibi bir düşüncem yok" dedi.

Sinema sanatçısı Cüneyt Arkın, "Artık, siyasete girmek gibi bir düşüncem yok" dedi.

Eskişehir'in Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği 2. Eski Türk Sineması Geceleri'ne katılarak, Eskişehir'de hemşehrileriyle bir araya gelen Arkın, makamında ziyaret ettiği Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu'na, yazlık sinema keyfini Eskişehirliler'e tekrar yaşattığı için teşekkür etti. Sarıoğlu ile bir süre sohbet eden Arkın, kısa bir süre siyaset yaptığını, ancak o kadar kısa sürede de siyasetten soğuduğunu belirterek, "Artık, siyasete girmek gibi bir düşüncem yok" diye konuştu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu da, "Ben de o anlamda politikaya soğuğum. Ancak, ben burada politika yapmıyorum; halka hizmet ediyorum. İnsanlarımızın daha iyi bir ortamda yaşaması, daha iyi hizmet alabilmesi için gayret gösteriyorum. İnsanlara hizmet etmekten büyük haz alıyor, mutlu oluyorum" dedi.

Başkan Sarıoğlu, Eskişehir hatırası olarak Cüneyt Arkın'a Tepebaşı Belediyesi'nin amblemi olan çini bir tabak ve belediyenin yayınlarından hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title