Haberler

Yerel Televizyonda Spor Programı Sunan Şükrü Oytan, Canlı Yayında Kalp Krizi Geçirdi

Güncelleme:

Eskişehir'de, yerel televizyon kanalında spor programı sunan Şükrü Oytan, canlı yayın sırasında kalp krizi geçirdi. Oytan'ın 10 gün önce ritim bozukluğu nedeniyle kalbine pil taktırdığı ortaya çıktı.

Eskişehir'de, yerel televizyon kanalında spor programı sunan Şükrü Oytan, canlı yayın sırasında kalp krizi geçirdi.

Yerel bir televizyon kanalında spor programı sunan Şükrü Oytan, canlı yayın sırasında bir an duraksadı ve başını masanın üzerine koydu. Diğer yorumcunun durumu farkederek, Oytan'n yanına gitmeye çalıştığı sırada Oytan dengesini kaybederek, oturduğu sandalyeden düştü.

10 GÜN ÖNCE KALP PİLİ TAKILMIŞTI

10 gün önce kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle kalp pili takıldığı öğrenilen Şükrü Oytan, televizyon kanalına çağrılan ambulansla özel bir hasteneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Oytan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU BİLDİRİLDİ"

Televizyon kanalının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Şükrü Oytan hocamıza 10 gün önce kalbinde ritim bozukluğu tanısıyla kalp pili takılmıştı. Yaptığı program esnasında rahatsızlanıp kısa süreli baygınlık geçiren Şükrü hocamız acil olarak hastaneye kaldırılmıştır. Doktorları Şükrü hocamızın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Şükrü Oytan hocamıza ailesine ve spor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

FANİ:

Ölüm! Nerde nasıl saat kaçta?tabutumun tahtası bilsem hangi ağaçta?

12
1
yanıtYanıtla
Neyi beklkiyosun insan kılıklı?:

Yanındaki salak galiba!

11
0
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

ALLAH her şeyin hayırlısını nasip etsin kim nerede ne olacağı belli değil

10
0
yanıtYanıtla
KALP KRİZİ GEÇİRENLERE İLK MÜDAHALE.:

1. aşamaİğneyi sterilize edin. Bunun için dikkatlice iğnenin ucunu çakmakla yakabilirsiniz. Kalp krizi geçiren hastanın 10 parmağının ucuna iğneyi batırın2. Aşama:Kan çıkmıyorsa parmaklarınızla hastanın parmaklarını sıkarak kanın akmasını sağlayın Tüm parmaktan kan geldikten birkaç dakika sonra hastanın bilinci yerine gelecektir. 3. Aşama: Eğer hastanın ağzında herhangi bir yamukluk varsa, kulaklarını kızarana kadar sıkın bu hastanın bilincini yerine getirmesine yardımcı oluyor

9
0
yanıtYanıtla
5.aşama yı unutmayalım:

4. Aşama Ardından her bir kulak memesinden ikişer damla kan gelene kadar her kulak memesine de iki kez iğne batırın. Hastanın bilincini açık tutmak için bu işlemi yapacaksınız Yapılan tüm bu müdahalelerin ardından hasta en yakın sağlık kuruluşuna götürülmelidir

8
0
yanıtYanıtla
Kel:

Allah tahsilatını affetsin..Amin

0
5
yanıtYanıtla
CAHÎL YORUMCULAR:

ULAN KEL SEN MALMISIN ?SENÎN TÜRKÇE OKUMA YAZMAN VARMIDIR ?

yanıt4
yanıt0
ALLAH RAHMET EYLESİN:

doktor baştan savma muayene etmiştir, yakınları tazminat istesin, çok para kazanıyorlar ve yine de hata yapıyorlar

1
4
yanıtYanıtla
Bülent Mehmet:

Diye kisinin Sükrü Oytan''a Tirene bakar gibi bakmasi cok ilginc. Ancak bir Tirene böyle bakilir.

1
1
yanıtYanıtla
yorum budur çatla kudur:

kira iş başında.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title