Haberler

Eskişehir: Aöf Kayıtları 3 Kasım 2006'da Sona Eriyor

Eskişehir Anadolu Üniversitesi (Aü) Açıköğretim Fakültesi 2006-2007 Öğretim Yılı Kayıtlarının 3 Kasım 2006 Tarihinde Sona Ereceği Bildirildi.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesi 2006-2007 öğretim yılı kayıtlarının 3 Kasım 2006 tarihinde sona ereceği bildirildi.

Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, uzaktan öğretim yöntemiyle öğretim yapan İktisat, İşletme ve Açıköğretim fakültelerine ÖSYS sonucunda yerleştirilenler ile Adalet Meslek Eğitimi Önlisans Programı ve Dikey Geçiş Lisans Öğrenimine Hazırlık Programı yıl sonu sınavında başarılı olup internetten başvuru yaparak kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemlerinin, 3 Kasım 2006 tarihinde sona ereceği açıklandı. Açıköğretim (AÖF) sistemine göre öğretim yapan İktisat, İsletme ve Açıköğretim fakültelerine, 11-29 Eylül 2006 tarihleri arasında internetten başvurarak kayıt hakkı kazananlarla, 2006 ÖSYS sonunda yerleştirilenler ve Adalet Meslek Eğitimi Önlisans Programı'na kayıt hakkı olanlar, Dikey Geçiş Lisans Öğrenimine Hazırlık Programı yıl sonu sınavında başarılı olanlar, kayıtlarını en geç 3 Kasım 2006 tarihine kadar Açıköğretim Fakültesi bürolarında yaptırabilecek ve kitaplarını bürolardan alabilecekler.

3 Kasım 2006 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvurularının kabul edilmeyeceği ve kayıtlarının kesinlikle yapılmayacağı da hatırlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title