Haberler

Eskişehir: 5. Türkiye Motosiklet Festivali Eskişehir'de Düzenlenecek

Türkiye Motosiklet Festivali'nin 5.'si, Eskişehir'in Seyitgazi İlçesi'ne bağlı Kırka Beldesi'nde gerçekleştirilecek.

Türkiye Motosiklet Festivali'nin 5.'si, Eskişehir'in Seyitgazi İlçesi'ne bağlı Kırka Beldesi'nde gerçekleştirilecek.

Her yıl ülkenin değişik bölgelerinden gelen motosiklet sürücülerini, ailelerini ve dostlarını buluşturan Türkiye Motosiklet Festivali, bu yıl da 29 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında yapılacak, Tarih, kültür ve doğal zenginlikleriyle bir hazine olan Anadolu'nun az bilinen ve az gidilen yörelerinde gerçekleştirilen festival, ülke, tarih ve coğrafya bilincini geliştirmek, motosiklet grupları, dernekleri, kulüpleri ve fan kulüplerini kaynaştırmak, kişilerin tanışmasını sağlamak, motosiklet bilinci oluşturmayı amaçlıyor. Motosiklet kullanıcıları arasında doğaya ve çevreye saygıyı, ülkeyi ve insanları yeniden ve gerçekten tanımayı özendiren festival, bu yıl Eskişehir'in Kırka Beldesi'nde organize edilecek. Festivalde, kültürel ve tarihi varlıkları tanımaya yönelik 'Coğrafya Safari', motosiklet sürüş becerilerini sergilemeye olanak sağlayan 'Yavaş Gitme Yarışması', 'EMOK-Adventure', 'Moto-Slalom', deneyimli sürücüler tarafından sergilenen 'Motosikletli Akrobasi Gösterileri', motosiklete doğru başlangıç ve doğru motosiklet seçimi konularını ele alan 'Eğitim Çadırı' ve konaklanan yörenin doğal güzelliklerine yapılan geziler de yer alıyor.

Katılımcıların, tabiat ile iç içe olmanın yanı sıra, festivale katılan motosiklet firmalarının standlarında sergilenen, hayallerindeki motor ile deneme sürüşü yapma şansını da yakaladıkları bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title