Haberler

Eskişehir 2 Gün Önce Yangın Çıkan Ciğer Restorana Mahmut Tuncerli Açılış

2 gün önce yangın çıkan ciğer restorana Mahmut Tuncerli açılışESKİŞEHİR'de açılıştan 2 gün önce bahçesindeki düğün salonu yanan ve bir ceylan ile bir tavus kuşu telef olan 'Ciğerci Ahmet Bahçe' adlı işyeri, sanatçı Mahmut Tuncer'in katılımıyla açıldı.

2 gün önce yangın çıkan ciğer restorana Mahmut Tuncerli açılış

ESKİŞEHİR'de açılıştan 2 gün önce bahçesindeki düğün salonu yanan ve bir ceylan ile bir tavus kuşu telef olan 'Ciğerci Ahmet Bahçe' adlı işyeri, sanatçı Mahmut Tuncer'in katılımıyla açıldı.

Eskişehir- Bilecik karayolunun 10'uncu kilometresindeki 'Ciğerci Ahmet Bahçe' tesislerinde önceki gün belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangında hayvanların bulunduğu bölümdeki bir ceylan ile bir tavus kuşu dumandan etkilenerek telef oldu. İşyeri bahçesinde düğün salonu olarak yapılan 500 metrekarelik yer de yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında yaklaşık 150 bin liralık maddi zararın oluştuğu Ciğerci Ahmet Bahçe'nin açılışı bu akşam yapıldı. Açılışa Odunpazarı Belediye Başkanı CHP'li Kazım Kurt, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ile çok sayıda davetli katıldı. Sanatçı Mahmut Tuncer de açılışta konser verdi.

Tuncer, Eskişehir'e ilk kez 1982 yılında Kibariye ile birlikte geldikleri söyledi. Tuncer bir yandan türkü söylerken bir yandan da 7 Cüceler adlı amatör tiyatro grubunda yer alan cücelerle halay çekti. Tuncer, türkü söylediği yerin yanından geçirilen deveye de bir süre baktı. Devenin işyeri bahçesinde Midilli atları ile birlikte kaldığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Tuncer Eskişehir Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title