Haberler

Eskigediz Belediyesi Yol ve Kaldırım Yenileme Çalışması Başlattı

Kütahya'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Eskigediz beldesinde, belediyenin yürüttüğü yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmaları hummalı şekilde devam ediyor.

Kütahya'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Eskigediz beldesinde, belediyenin yürüttüğü yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmaları hummalı şekilde devam ediyor.

Yol yapım çalışmaları hakkında bilgi veren Eskigediz Belediye Başkanı Feridun Altıntop (AKP), beldenin cadde ve sokaklarını kilit parke taşı ile donatıp tarihi özellikleri koruyacaklarını söyledi.

Vatandaşların memnuniyetini hep ön planda tuttuklarını ve bunun için yoğun gayret gösterdiklerini belirten Eskigediz Belediye Başkanı Feridun Altıntop, cadde ve sokak yollarının çoğunun mevsim şartları dolayısıyla çabuk tahrip olduğunu, bu durumun çözümü için yol ve kaldırımları kilit parke taşı ile döşemeye çalıştıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Feridun Altıntop, "Bugün başlattığımız ön çalışma ile mevcut kaldırımları yıkarak yollarla birlikte yenileyeceğiz. Böylelikle şirin beldemizin tarihi dokusunu koruyarak, her zaman şikayete maruz kalan bu sorunu kökten çözüme kavuşturmuş olacağız. Yapılan çalışmalar sırasında vatandaşlarımızın göstermiş olduğu duyarlılık için teşekkür ederim. Bizim amacımız kalıcı ve uzun vadeli bir hizmet üretmektir. Camikebir Mahallesi ve bu mahalleye bağlı sokaklarda bir proje dahilinde başlattığımız kilit parke döşeme çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağız. Buna bağlı olarak kaldırımlarda da parke taşı yenilemesi yapılıyor" dedi.

Eskigediz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yüksel Ulu da, bu çalışmalarla 4 bin 550 metrekare alanın kilit parke taşı ile kapatılacağını, ayrıca her sokakta yolların tahrip olmaması için oluklu taş sistemi uygulayacaklarını söyledi.

Belde sakinleri ise, "Bu güzel çalışmadan dolayı Belediye Başkanı Feridun Altıntop ve ekip çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Yıllarca süren yol ve kaldırım sorunumuz bu çalışmalarla artık son bulacak" dediler. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskigediz Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title